La Vanguardia (Català-1ª edició)

Jacob Vilató i Leonora Carrington, plat fort del primer Misonny Art Festival de Gavà

- tLL ó

El Misonny Art Festival prepara la posada de llarg per al 3 i 4 de setembre, data en què un total de 64 artistes plàstics exposaran la seva obra a la idíl·lica finca Catalina d’Oscar Manresa, a Gavà Mar.

Molts d’ells tenen renom internacio­nal, com Guillermo Lorca —que exposa actualment al Museu Moco de Barcelona—, el renebot de Picasso Jacob Vilató, Jorge Ermilo Espinosa o Martha Saenz. A més a més, es comptarà per primera vegada en un festival a Espanya amb l’obra de la mexicana Leonora Carrington, traspassad­a l’any 2011 i que és un gran referent dels surrealist­es.

Amb aquesta inèdita mostra a Barcelona i després del gran èxit de l’última edició del festival celebrat a Mas Sorrer (Girona) al mes de juliol, a què van assistir més de 7.000 persones, el Misonny Art Festival protagonit­zarà un atractiu tancament d’estiu. I serà en aquest nou escenari consolidan­t sinergies entre les diferents branques de l’art, amb la participac­ió d’artistes, galeries i músics que s’ocupen tant de la curadoria com de la producció de l’esdevenime­nt, com ara Mrs. Toolip Art Gallery, Samuel de Sagas, Monart NFT o Carolina Ribera, entre d’altres. Sempre a fi de donar un missatge rotund sobre la importànci­a de mantenir-se units per reactivar el sector cultural.

El visitant durant el dia podrà assistir a xerrades d’art i tallers per a totes les edats, gaudir de la pintura en viu o participar en recorregut­s guiats i xerrades d’NFT, a més de veure una exposició d’artistes digitals en pantalles.

No menys important serà la proposta gastronòmi­ca d’Oscar Manresa, a la qual s’afegeixen altres ofertes variades gràcies als diferents food trucks.

Finalment cal esmentar que, en la seva lluita contra l’emergència climàtica, el festival assegura que compensarà la petjada de carboni a través d’accions amigables amb el medi ambient. ●

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain