La Vanguardia (Català-1ª edició)

Sergio Reguilón, quart del planter del Madrid a la plantilla de l’Atlètic

El lateral arriba cedit pel Tottenham una temporada

- CarlOs NOvO

L’Atlètic de Madrid va fer oficial ahir a mitja tarda el fitxatge del lateral esquerre Sergio Reguilón, que arriba cedit pel Tottenham fins al final de la temporada. El madrileny ve a reemplaçar Renan Lodi, que se’n va també en préstec al Nottingham Forest de la Premier per una temporada, en aquest cas amb opció de compra no obligatòri­a pel brasiler de 30 milions d’euros.

L’arribada de Reguilón al Metropolit­ano no ha agradat gens en alguns cercles d’aficionats matalasser­s pel seu passat madridista i perquè és un futbolista que es mostrava molt afí als blancs a les xarxes socials. Ja els fòrums socials blanc-i-vermells havien cremat d’indignació fa poques setmanes davant la simple possibilit­at que Cristiano Ronaldo recalés al club.

Nascut a Collado Villalba, de 25 anys, Reguilón és el quart futbolista format al planter de la Fábrica que acaba a l’actual plantilla de l’Atlètic després d’Álvaro Morata, Mario Hermoso i Marcos Llorente. Com Morata i Llorente, aquest renebot de Paco Gento, Reguilón va haver d’abandonar el Bernabeu perquè no era del gust de Zidane.

Reguilón no jugava pràcticame­nt des de l’abril perquè no entrava als plans d’Antonio Conte, l’actual entrenador dels Spurs. En el seu moment es va parlar d’ell com el successor natural de Marcelo i va arribar a debutar al primer equip dels blancs molt jove, la temporada 2018-2019. Va destacar especialme­nt en un clàssic al Bernabeu a la Copa, el febrer del 2019, on se les va tenir amb Luis Suárez. El seu entrenador llavors era l’argentí Santi Solari.

Tot i això, Zidane no va voler el del planter a la seva plantilla per a la temporada següent i el Madrid el va cedir al Sevilla, on va rendir bé. Per a la temporada 2020-2021 els blancs van aca

bar traspassan­t Reguilón al Tottenham per 30 milions d’euros. Un any abans, i per petició de Zidane, el Madrid se n’havia gastat 50 en Mendy.

Reguilón està des del 2019 en l’òrbita de la selecció espanyola. El 4 d’octubre d’aquell any va ser convocat per a l’absoluta per als enfrontame­nts contra Noruega i Suècia correspone­nts a la classifica­ció per a l’Eurocopa, però va haver d’esperar al 6 de setembre del 2020 per debutar: va ser titular en un 4-0 contra Ucraïna a la Lliga de les Nacions disputat a Valdebebas, el dia que es va estrenar com a golejador a la roja Ansu Fati.

Diego Simeone va contestar aquest diumenge a tots els aficionats blanc-i-vermells que criticaven la imminent arribada de Sergio Reguilón al Metropolit­ano: “En Juanfran havia passat pel Reial Madrid i en Filipe Luís també i són història d’aquest club. L’Álvaro [Morata] ho està fent extraordin­àriament bé; Hermoso va donar molt en el títol de Lliga; Llorente va despuntar... Els veig com a jugadors de futbol”, va assenyalar el tècnic argentí.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain