La Vanguardia (Català-1ª edició)

Una ruptura esperpènti­ca Esther Doña i Santiago Pedraz donen diferents versions del final de la relació

-

Un compromís, una ruptura i un engany, podria ser el títol d’una revista de varietats o una comèdia teatral, però resumeix l’esperpent que han protagonit­zat Esther Doña i Santiago Pedraz aquesta última setmana. La vídua de Carlos Falcó i el jutge de l’Audiència Nacional van anunciar dimecres el seu compromís matrimonia­l, via exclusiva a l’¡ Hola! L’endemà, diversos mitjans van dir que la parella havia trencat abans que es publiqués el reportatge.

Calia esperar que l’¡ Hola! reaccionés a tal engany i exigís una explicació als protagonis­tes. I en el número que va sortir ahir a la venda Doña i Pedraz van donar la seva versió dels fets amb dates, acusacions i arguments enfrontats.

La cronologia dels fets és la següent: el reportatge fotogràfic que anunciava el compromís matrimonia­l es va fer el 24 de juliol a Menorca, lloc on el jutge hauria proposat matrimoni a la que va ser quarta esposa del marquès de Griñón. I l’entrevista, en la qual s’explicaven els detalls de la petició i la seva relació de gairebé un any, es va acabar el 9 d’agost.

Segons la revista, se li va comunicar a Esther Doña, que era el seu únic contacte i amb la qual es va acordar l’exclusiva, que el reportatge sortiria un parell de setmanes més tard. El dilluns 22 es va trucar a la futura núvia per comunicar-li que seria la portada de la revista que sortiria a la venda el dimecres 24 i ella va expressar la seva felicitat, segons la revista.

El mateix dimecres al matí, quan la revista era als quioscos, Santiago Pedraz (64) va trucar a la redacció totalment “sorprès”, ja que segons va dir “vaig trencar la relació el 12 d’agost”. Va assegurar que “no tornaré amb l’Esther. No parlaré mai malament d’ella perquè no la vull perjudicar de cap manera, però hi ha línies vermelles que no es poden passar i ella les va passar. Per això em vaig plantar i vaig trencar i per això no em mouré”. I va sentenciar: “L’Esther ha canviat. Ja no és la persona de qui em vaig enamorar”.

Després de sentir les paraules del jutge, l’¡ Hola! es va posar en contacte amb Esther Doña per de

E Sher Doña i Santiago Pedraz, que s’ha hagut acostumar a les càmeres, a l’abril a Sevilla

La arella a comen aments de !uliol, a Eivissa, es va mostrar enamorada manar-li explicacio­ns de per què ha mantingut la mentida. La seva resposta va ser que no dona importànci­a a aquella ruptura perquè creu que “és una més” i que al cap d’uns dies seran “tan feliços com sempre”. Però davant l’evidència va acabar reconeixen­t la ruptura.

La revista carrega contra ella dient-li “irresponsa­ble”, per tirar endavant amb la publicació de l’anunci de casament fins i tot sabent el mal causat a la revista.

Doña diu que la ruptura va ser el 20 d’agost: “Vaig rebre un missatge per WhatsApp d’en Santiago dient-me que la relació s’havia acabat. Per descomptat, no m’ho vaig prendre seriosamen­t. Li vaig trucar per telèfon, però va ser impossible la comunicaci­ó. Després de ser una dona compromesa i tots dos en edats adultes, no em crec això de trencar una relació amb un simple missatge de WhatsApp de dues línies”.

Doña explica que no va comunicar a la revista la situació perquè “vaig pensar que seria un rampell i que passaria al cap d’uns dies. Tots dos estàvem molt il·lusionats esperant el gran dia. Cada setmana em preguntava si seria aquesta la que sortiria”. I afegeix que desconeix els motius pels quals el jutge ha pogut prendre aquesta decisió i està “sorpresa”, perquè no creu que hagi fet malament les coses i que potser es tracta d’“una saturació de tants dies junts”.

Esther Doña, model, va saltar a la fama quan va començar a sortir amb el marquès de Griñón, amb qui es portava 40 anys. Van estar casats tres anys, fins que Carlos Falcó va morir el març del 2020. Els cinc fills de l’aristòcrat­a no la van acceptar especialme­nt després d’una discussió de parella que va acabar a la comissaria. El seu primer marit també va ser un home més gran que ella. Se l’ha relacionad­a amb Máximo Valverde, José María González de Caldas i Bertín Osborne. ●

Ella no es va prendre seriosamen­t la ruptura i per això no va avisar l’‘¡Hola!’ perquè parés l’anunci de casament

 ?? G3online_nl ?? Posat. Últimes fotos.
G3online_nl Posat. Últimes fotos.
 ?? G3online_Ibiza ??
G3online_Ibiza
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain