La Vanguardia (Català-1ª edició)

DiCaprio i Camila Morrone: punt final

L’amor entre l’actor i la model es trenca quan ella acaba de fer 25 anys

- Begoña Corzo Suárez

Leonardo DiCaprio continuarà lluint el sempitern cartell de solter d’or. Segons informa la revista People, l’actor i Camila Morrone han posat fi a la seva relació de quatre anys.

Al maig se’ls va veure a Malibu. Diversos paparazzis assegurave­n llavors que van tenir una petita discussió. Després d’allò, gairebé no se’ls ha tornat a veure junts. L’actor ha passat l’estiu en solitari viatjant per Europa, mentre que Morrone també ha estat a Europa, concretame­nt a SaintTrope­z, però amb la seva mare, Lucila Polak.

Malgrat que no se sap qui ha pres la decisió de posar punt final a la relació, la ruptura entre DiCaprio, de 47 anys, i Morrone, que en va fer 25 al juny, aviva una teoria àmpliament debatuda a la premsa del cor i a les xarxes socials segons la qual Leonardo DiCaprio no ha sortit mai amb dones més grans de 25 anys. Aquest patró s’ha repetit en les últimes vuit parelles conegudes de l’intèrpret. Entre les exs, totes models, excepte l’actriu Blake Lively, figuren Gisele Bündchen, amb qui DiCaprio va sortir durant cinc anys –van acabar la relació el

E’actor Leonardo DiCaprio i la model Camila Morrone passejant amb bicicleta per Nova York el 2019. L’amor de la parella ha d"rat #"atre an$s 2005, quan ell tenia 31 anys i ella 25–, i la model israeliana Bar Refaeli, amb qui va estar del 2005 al 2011 –l’any que ella va arribar al quart de segle i es va acabar l’amor–.

La relació entre l’actor i Morrone va sortir a la llum el 2018, quan se’ls va veure a Aspen (Colorado, EUA). Ella encara no acaparava focus però tenia un gran pedigrí, ja que és filla dels també models argentins Lucila Polak (46) i Maximo Morrone, divorciats el 2006. Durant deu anys, fins al 2018, Polak va ser parella de l’actor Al Pacino (82), que ara està amb una productora de cinema 53 anys més jove que ell.

Des que la relació va sortir a la llum, els paparazzis van seguir amb interès l’enèsima relació de DiCaprio amb una model jove. La parella va optar per mantenir la seva privacitat i portar la història amb discreció. Fins que no van passar dos anys, no es van asseure junts en un acte públic (malgrat que hi van arribar per separat). Va ser a la gala dels Oscars del 2020, en què DiCaprio estava nominat al millor actor per una vez en... Hollywood (va perdre contra el Joker de Joaquin Phoenix).

Segons Page Six, fa poc van veure l’actor amb el seu amic Tobey Maguire en una festa privada en un iot en companyia de moltes models organitzad­a per Richie Akiva, magnat de la nit novaiorque­sa i artífex de les festes de les gales Met.

Des de fa anys, DiCaprio és objecte de crítiques i mems a les xarxes socials perquè només surt amb dones de menys de 25 anys, sobretot quan ell va sumant fulls al calendari.

Per la seva part, el 2018, Morrone explicava: “Hi ha tantes relacions al món en què les persones tenen grans diferèncie­s d’edat que crec que qualsevol hauria de poder sortir amb qui volgués”. ●

La discreta relació entre la ‘fillastra’ d’Al Pacino i l’intèrpret de ‘Titanic’ ha durat quatre anys

 ?? TheImaGeDi­rect.com / GTRES ?? Final de la relació
TheImaGeDi­rect.com / GTRES Final de la relació

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain