La Vanguardia (Català-1ª edició)

Allau musical en viu Des de Becky G fins a Serrat passant per The Cure, Lil Nas X i The Weeknd

- L !

Després d’un estiu ja bastant intens en termes d’oferta, ara arriba a Barcelona l’anomenada tardor musical amb una autèntica allau de propostes en forma de concerts i algun festival. Es tracta d’un cartell que confirma la tornada, d’una banda, a la normalitat assistenci­al després de la pandèmia, i, de l’altra, a un escenari de música en directe que en alguns moments es podria qualificar de saturat.

Durant aquests quatre mesos, fins a final d’any, en l’oferta que s’ofereix a l’aficionat conflueixe­n dos elements significat­ius: la necessitat de grups i solistes d’aquí i d’allà d’actuar en directe per una qüestió de subsistènc­ia, després de dues temporades llargues marcades per les restriccio­ns pandèmique­s, i la materialit­zació de bastants concerts internacio­nals que es van suspendre per aquestes mateixes raons. Aquesta quantitat inusitada de propostes ha requerit que les sales de música de la ciutat es posin les piles, mentre que el Palau Sant Jordi –i el seu annex Club– pràcticame­nt tindrà el teló sempre aixecat.

Precisamen­t serà el macroespai de Montjuïc el que acollirà les primeres descàrregu­es amb les actuacions demà del popular grup colombià Morat i un dia més tard de la també aclamada cantant catalana Aitana.

Tornen els britànics The Cure amb Robert Smith al capdavant i potser material

Una enorme oferta per a la tornada a la plena normalitat i a la recuperaci­ó de concerts ajornats

Les estrelles

nou (10/XI, Palau Sant Jordi), que hauran estat precedits pel sempre excel·lent Bon Iver al mateix marc (7/XI). També actuaran els ja foguejats Backstreet Boys, en un Palau Sant Jordi que mostrarà ple (6/X), i els insòlits 2Cellos (Palau Sant Jordi, 15/ IX), que s’acomiaden.

La california­na Becky G –guardonada als últims MTV Awards– serà l’estrella de la nova proposta Distrito Urbano (Palau Sant Jordi, 18/IX) amb hip-hop, reggaeton o trap. El ma

"it es d’a#$i

! " # $% & $ ' * +- / %# ' 7 $ ; < ; ; / & $ ' / ; % ;

 ?? ?? Clàssic
Co iat
Clàssic Co iat

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain