La Vanguardia (Català-1ª edició)

Addictes a l’estrès Nou gir de guió: Dest apunta el Milan i Jordi Alba podria anar cedit a l’Inter

- Anaïs Martí & sta ' ( ) * + a n , r - . / /

Recta final. I com és habitual en temps de mercat de fitxatges, el Barça encara les últimes hores – tenen fins a les 23.59 h d’avui dijous 1 de setembre– per liquidar diverses carpetes pendents. No són poques. En un món ideal el club hauria donat sortida a cinc jugadors: Aubameyang, Memphis, Dest i Braithwait­e i per què no Pjanic. A canvi entrarien en nòmina del club el lateral esquerrà Marcos Alonso i Thomas Meunier, que ocuparia el dret amb Bellerín a la recambra.

Però el temps corre. I l’entitat blaugrana no ha pogut accelerar l’operació sortida. La cessió d’Umtiti al Lecce avui fa una setmana i la inscripció a cop d’aval de Koundé han estat els últims moviments que s’han registrat. I el club, que fa setmanes que confia en la venda d’Aubameyang al

Chelsea per uns 20 milions d’euros, va veure perillar el seu objectiu després que el jugador i la seva família fossin víctimes d’un assalt amb violència diumenge a la nit a la seva casa de Castelldef­els i es lesionés la mandíbula.

El davanter gabonès, de 33 anys, estava negociant amb optimisme la sortida del Barça amb rumb a Londres. Les dues parts estaven acostant posicions, molt prop d’un acord. Ahir fins i tot hi havia un vol privat amb destinació a Londres programada per a les dotze del migdia. Però l’assalt i la lesió van alterar els plans de l’entitat anglesa, que es va repensar la fórmula de l’operació.

Barça i Chelsea van estar conversant ahir durant tot el dia i no es descarta que la sortida d’Aubameyang es pugui tancar en forma de cessió. Tampoc que a l’operació hi pugui entrar l’arribada de Marcos Alonso, amb qui Tuchel no compta. Raúl Verdú, un dels intermedia­ris de l’operació, va estar negociant les condicions del contracte dimarts a la ciutat esportiva del Barça.

En plena negociació amb el Barça, sí que va sorprendre el Chelsea anunciant el fitxatge del central Wesley Fofana, que arriba procedent del Leicester a canvi de 82 milions d’euros fixos. El defensa de 21 anys va estampar la firma en un contracte que l’unirà amb el Chelsea fins al 2029. Ahir ja es va fotografia­r

 ?? a  ia ?? Pedri es disposa a lliurar una samarreta a un grup d’aficionats ahir a la tarda a Sant Joan Despí
a ia Pedri es disposa a lliurar una samarreta a un grup d’aficionats ahir a la tarda a Sant Joan Despí

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain