La Vanguardia (Català-1ª edició)

Diego Martínez es mostra decebut però no es planteja dimitir

Els blanc-i-blaus, amb Braithwait­e, visiten Bilbao

- AS Art S

Diego Martínez és un tècnic amb conviccion­s fortes, dels que creuen en el grup i fomenten l’argamassa del col·lectiu. Acostumat a treballar amb plantilles tan honrades com modestes, l’entrenador de l’Espanyol va admetre ahir que l’equip que li ha quedat després del mercat no és el que esperava ni de bon tros, però que accepta el repte i no li ha passat pel cap fer mutis pel fòrum. Continua amb ganes de redreçar el rumb d’un Espanyol que ha competit en les tres jornades disputades però que només ha sumat un punt.

Aquesta tarda visita San Mamés, on l’espera un Athletic de Valverde que ha arrencat amb una dinàmica positiva. “Ah, és veritat, si tenim partit”, va ironitzar Diego Martínez després d’un batalló de preguntes sobre el mercat i Raúl de Tomás. “I contra un miura com l’Athletic”, va afegir. El tècnic ha convocat Martin Braithwait­e, l’últim fitxatge de l’Espanyol.

A l’entorn blanc-i-blau hi havia expectació sobre quin seria l’estat d’ànim de l’entrenador perquè ni van arribar els reforços demanats ni es va solucionar el cas De Tomás. “Ningú del club no pot estar satisfet amb el mercat. La foto final del bloc s’allunya del previst. Estic fotut però content amb el vestidor que tinc. Crec molt en les persones amb qui treballo cada dia”, va afirmar Martínez. Tot i això, no va amagar la realitat. “Fa una setmana parlàvem de quatre o cinc incorporac­ions i n’han arribat dues.

Per tant, ens han faltat tres futboliste­s”; va dir.

El que no s’ha plantejat és llançar la tovallola. “Rotundamen­t no. Crec en el meu compromís amb l’Espanyol, l’afició i les persones del vestidor, tot i que hem de fer un reajustame­nt de les expectativ­es i ser realistes”.

El tècnic no sap quan podrà

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain