La Vanguardia (Català-1ª edició)

Cues a la tornada en diferents trams de l’AP-7

-

La tornada de la tarda d’ahir, que per a moltes persones era la de les vacances d’estiu i per a d’altres la d’un cap de setmana més, va registrar cues a diferents vies, especialme­nt a l’AP-7. Les més destacades, al sud d’aquesta autopista, van arribar a superar els 20 quilòmetre­s, a causa d’un accident múltiple a l’altura de Subirats, en què es van veure involucrat­s quatre cotxes i que va obligar a tallar dos carrils en sentit Barcelona. A la zona nord de l’AP-7, les principals retencions es van registrar a la Roca (a la foto), en aquest cas per congestió del trànsit, amb circulació lenta i aturades puntuals en un tram de fins a 12 quilòmetre­s cap a la capital catalana. Aquest cap de setmana van sortir de l’àrea metropolit­ana uns 420.000 vehicles, 275.000 dels quals van tornar ahir. nuts després dels serveis mèdics i policials van despertar amb sobresalt els veïns d’un barri que a començamen­ts d’aquest any ja va viure un incident amb armes de foc que va acabar amb dues persones ferides a prop del passatge Foret. Poc després, els Mossos d’Esquadra van aconseguir detenir diverses persones vinculades amb aquest cas relacionat amb el tràfic de drogues.

Els fets amb armes de foc no són freqüents a Barcelona, on els últims mesos sí que s’han registrat diversos incidents importants amb arma blanca. Tot i això, el 15 d’abril sí que va tenir lloc, en aquest cas al barri de la Barcelonet­a, un fet semblant al d’aquest cap de setmana a Sant Martí, quan uns pistolers que es desplaçave­n també en una moto, en una venjança, van disparar a la via pública un vianant, a qui van ferir a la cama i al gluti. El rebot d’una bala va ferir un nen de 8 anys.

Les últimes estadístiq­ues oficials, correspone­nts als sis primers mesos d’aquest any, xifren en cinc els homicidis coneguts a Barcelona i 17 en grau de temptativa. ●

 ?? Bésae Rangel ??
Bésae Rangel
 ?? Toni Albie / EFE ?? L’escenari del crim ahir al matí
Toni Albie / EFE L’escenari del crim ahir al matí

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain