La Vanguardia (Català-1ª edició)

‘The crown’ fitxa els seus Guillem i Kate

Ed McVey i Meg Bellamy seran els ducs de Cambridge a la sèrie

- Fr ncesc Puig

Mentre s’acosta l’estrena de la cinquena temporada de The crown (tot apunta que serà al novembre), l’equip de la sèrie de Netflix que narra el regnat d’Elisabet II del Regne Unit ja està preparant el sisè i últim lliurament d’una de les seves ficcions més premiades aquests últims anys.

Arriba el moment de donar entrada als ducs de Cambridge a la sèrie, i, segons informa el portal Deadline, la plataforma de streaming ha fitxat dos actors diferents per donar vida al príncep Guillem. Rufus Kampa interpreta­rà la versió de 15 anys del príncep, i Ed McVey l’interpreta­rà en l’etapa d’adolescent i dels seus primers anys com a adult. D’altra banda, Meg Bellamy interpreta­rà Kate Middleton.

Els tres joves actors són desconegut­s al mitjà televisiu, i amb aquests papers tindran el seu primer paper protagonis­ta a la televisió. Kampa sortirà als episodis en què la família reial britànica va haver de gestionar la tràgica mort de Diana, la princesa de Gal·les, després de la seva mort a l’accident del 31 d’agost del 1997.

Mentrestan­t, la trama de McVey se centrarà en com Guillem va conèixer la Kate,

A dalt, els ducs el novembre del 2010, quan van anunciar el seu casament; a sota, els actors Meg Bellamy i Ed McVey inclòs com es van conèixer el 2001 a la Universita­t de St. Andrews, on tots dos van estudiar Història de l’Art.

A les dues últimes temporades de The crown hi tornarà a haver un canvi radical de repartimen­t, així com ho volia el creador, Peter Morgan, que s’estima més canviar d’actors i actrius per poder treballar-hi d’una manera més natural i conforme a les seves edats, ja que tampoc no és partidari de

El príncep també serà interpreta­t prèviament, en la seva versió de 15 anys, per l’actor Rufus Kampa

fer servir efectes especials perquè els intèrprets semblin més vells.

La cinquena i la sisena temporada estaran protagonit­zades per Imelda Staunton, com la nova reina Elisabet II; Jonathan Pryce, com el príncep Felip; Dominic West, com el príncep Carles; Elizabeth Debicki, com la princesa Diana, i Lesley Manville, com la princesa Margarida, entre altres actors. Un dels pocs intèrprets que repetiran és Gillian Anderson, com la primera ministra Margaret Thatcher. ●

 ?? ??
 ?? Iepa CR / eFn ??
Iepa CR / eFn
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain