La Vanguardia (Català-1ª edició)

Dilluns de retorns

Espais com ‘Espejo público’, ‘El programa de Ana Rosa’, ‘Todo es mentira’, ‘El intermedio’ o ‘Planta baixa’ comencen temporada

- Francesc Puig

Aquest dilluns marca l’inici de la nova temporada televisiva amb el retorn dels programes diaris que configuren les graelles televisive­s. Espais com Espejo público, El intermedio, Todo es mentida. Tot es mou, Planta baixa o El hormiguero avui tornen a emetre’s i la majoria, amb novetats.

Un dels primers que torna és el magazine Espejo público (Antena 3, 8.55 h) amb Susanna Griso al capdavant. L’espai matinal d’Antena 3 continua apostant per la informació i els continguts d’actualitat. Griso estarà acompanyad­a per Lorena García, que en reforçarà la presència a partir de les 11 hores, i s’afegirà a l’equip una cara habitual dels informatiu­s: Victoria Arnáu.

Patricia Pardo també torna avui a El programa de Ana Rosa (Telecinco, 8.55 h) per a l’inici de la nova temporada, mentre s’espera que Ana Rosa Quintana pugui reincorpor­ar-se de la seva baixa per un càncer de mama, una cosa que segurament passarà a mitjans de setembre. De fet, des de mitjans d’agost, la periodista ja treballa per a la seva tornada a la televisió.

A TV3 hi ha novetats a Els matins, que ara serà conduït per Ariadna Oltra com a substituta de Lidia Heredia, nova correspons­al de la cadena a Washington. També serà efectiu a partir d’avui l’intercanvi de franja horària dels magazines Tot es mou (10.30 h) i Planta baixa (16.50 h). Al primer, Helena García Melero continua al capdavant del programa i al segon, Agnès Marqués substituei­x Ricard Ustrell, que es farà càrrec de les nits de dissabte amb Col·lapse a partir del 17 de setembre.

A la tarda, torna

Todo es mentira (Cuatro, 15.45 h) amb Risto Mejide, que començarà la quarta temporada del programa en directe des de la frontera entre Rússia i Finlàndia, davant l’enorme flama de la planta de Portovaia, on Putin crema el gas que no envia a Europa per desafiar els europeus. Des d’aquest lloc clau del conflicte energètic internacio­nal i acompanyat pel periodista Javier Nart i per Zaida Cantera, exmilitar i presidenta de la delegació espanyola a l’OTAN, Risto Mejide analitzarà l’inestable tauler de joc geopolític que amenaça amb una tardor i hivern de molta duresa per als ciutadans europeus.

I a la nit, dos destacats retorns. El intermedio (La Sexta, 21.30 h) estrena el curs 17 sent l’espai més longeu de la cadena. Una temporada més, el Gran Wyoming i el seu equip habitual analitzara­n l’actualitat com només ells saben analitzar-la, juntament amb dos nous col·laboradors: l’imitador i humorista Raúl Pérez i el reporter còmic Isma Juárez, que acudirà a cites polítiques i socials per posar de manifest el seu particular sentit de l’humor.

Pablo Motos també torna amb una temporada d’El hormiguero en què ja s’han avançat els primers convidats internacio­nals destacats, com Daniel Craig, Tim Burton i Jamie Lee Curtis, i que ha fitxat per al nou curs com a nous col·laboradors Lali Espósito i Omar Montes. ●

 ?? Lv ?? Agnès Marquès, Ariadna Oltra i Helena Garcia Melero
Lv Agnès Marquès, Ariadna Oltra i Helena Garcia Melero
 ?? Lv ?? Susanna Griso
Lv Susanna Griso
 ?? Lv ?? Risto Mejide
Lv Risto Mejide

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain