La Vanguardia (Català-1ª edició)

El Barça, amo de les àrees L’equip de Xavi es converteix en letal als dos extrems del camp

- ! "

Les àrees ja no són tabú al Barça. El vertigen, tampoc. Si cal contraatac­ar es contraatac­a, amb tres fletxes davant, i si cal defensar-se amb contundènc­ia, també. La cuina de la medul·lar i el joc reposat també tindran el seu protagonis­me durant la temporada, ja que sempre van ser el sant i senya de Xavi Hernández, però el millor que pot tenir un equip és comptar amb diferents pelatges per poder sorprendre de maneres diferents. El Barcelona ha guanyat en punch i en seguretat amb els seus fitxatges i ha retrobat el Ter Stegen salvador d’altres temps. El balanç d’onze gols a favor i un en contra els últims tres partits ofereix una equació meridiana de la bona conjuntura blaugrana. Excel·lent notícia per als seus interessos amb l’arribada de la Lliga de Campions aquesta setmana.

#$E% & %!'$!(#)%

Amb una mitjana de tres parades per partit, el Barcelona ha recuperat la millor versió d’un rejovenit Ter Stegen. Als 30 anys l’alemany s’ho passa bé com antigament. Sense por de sentir gens ni mica de dolor al genoll dret. Al marge de la seva bona preparació física, Ter Stegen té uns bons aliats en defensa. És època de canvis. D’apostar per qui més s’ho mereixi, criteri que s’ha instaurat especialme­nt en la línia defensiva amb Alba i Piqué observant l’espectacle des de la banqueta.

En aquesta renovada defensa, ha caigut de peu dret Jules Koundé, de 24 anys. El polivalent defensa francès exerceix amb autoritat i solvència tant de lateral com de central. Ho va demostrar contra el Valladolid i li va sortir brodat a Sevilla. Una bona assistènci­a seva va significar el gol de Lewandowsk­i. Va estar a punt de marcar

Robert Lew

Stegen treu un< mà decisiv< per desvi

Capítol a part mereix Alejandro Balde. El lateral esquerrà va complir la majoria d’edat fa tot just un mes i amb tres titularita­ts consecutiv­es ha aconseguit una cosa que semblava impossible: asseure Jordi Alba amb la seva potència, la seva velocitat i també amb la seva prudència per prendre decisions. Serà interessan­t veure el paper del jove del planter amb l’arribada de Marcos Alonso, que al desembre bufarà 32 espelmes.

Però de moment cap dels quatre defenses titulars de Xavi no superen els 25 anys d’edat. Xifra que contrasta notablemen­t amb una de les més utilitzade­s durant la segona part de la temporada passada: Alves, Araújo, Piqué i Alba. Els 39 anys del brasiler, els 35 del central català i els 33 del de l’Hospita

Al marge de la bona preparació física, Ter Stegen té uns bons aliats a la rereguarda

Amb Marcos Alonso i Bellerín a la recambra, cap dels quatre defenses titulars no superen els 25 anys

 ?? Fran Santiago / Getty ?? E   l    
 alla
Fran Santiago / Getty E l alla
 ?? Julio Muñoz / EFE ??
Julio Muñoz / EFE

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain