La Vanguardia (Català-1ª edició)

Rocío Carrasco contraatac­a La filla de Rocío Jurado apunta a la seva família mediàtica a la nova sèrie

-

Rocío Carrasco ha estat molts anys en silenci, però d’ençà que fa gairebé dos anys va decidir posar fi a l’hermetisme mediàtic per explicar la seva dura experiènci­a vital, sembla una altra dona. La filla de Rocío Jurado, i la seva hereva universal, ha deixat enrere les pors i l’autoestima baixa per abraçar-se a un empoderame­nt que ara mateix sembla intractabl­e. A la primera docusèrie estrenada el març del 2020, Carrasco atacava amb duresa el seu exmarit, Antonio David Flores, a qui fa responsabl­e dels seus mals, inclòs el distanciam­ent dels seus dos fills, la Rocío i en David.

Els primers compassos del seu dur testimoni, amb un intent de suïcidi inclòs, van commociona­r socialment, però a mesura que anaven passant els capítols el públic es va bipolaritz­ar en posicions cada cop més radicals: els que donen suport al seu testimoni (l’anomenada marea fúcsia en honor al color del vestit que va portar en aquesta primera docusèrie), i els que sota el nom de marea blava donen suport a la família Flores-Moreno i consideren que Carrasco menteix en el seu testimoni.

Des del juny, Rocío Carrasco torna a explicar les seves vivències en una segona docusèrie, titulada En el nombre de Rocío, amb 15 capítols, que es poden veure íntegramen­t a la plataforma de pagament de Mediaset, Mitele Plus. Ara la cadena de Fuencarral ha decidit fer una passa més, i la nova sèrie de la filla de Rocío Jurado és una de les apostes per a aquesta temporada, que des d’avui tindrà un espai fix a la graella després d’una degustació de tres capítols en obert en dues tandes. L’espai, que tindrà debats a plató, estarà presentat per Sandra Barneda. La col·laboradora de La Vanguardia és una gran amiga de Carrasco, i substituei­x així Carlota Corredera, que el pes de la sèrie li va passar factura i ara mateix no té cap projecte a la cadena.

En aquesta segona sèrie, Rocío Carrasco carrega durament contra la que ella anomena la fa

Carra co al plató de Telecinco per pre entar la eva nova èrie a periodi ta andra arneda pre enta la èrie diri ida per na ece mília mediàtica de la seva mare, és a dir, els seus oncles Amador Mohedano i Gloria Mohedano, l’exmarit de la seva mare, José Ortega Cano, la seva germana Gloria Camila i la seva cosina Chayo Mohedano. Tampoc no se salven del testimoni de Carrasco l’exdona de l’Amador, Rosa Benito, i l’exdona del seu pare, Raquel Mosquera.

La filla de Jurado els qualifica en diferents parts de la sèrie de “feristeles”, “hienes”, “banda organitzad­a” i persones sense escrúpols que van viure de la fama de la seva mare, i una vegada morta, del que podien explicar als platós de televisió. A la presentaci­ó de la docusèrie davant dels mitjans que es va fer ahir, Carrasco va dir que aquest producte era “simplement la resposta a molts anys de mentida”, i va assegurar que no es penedia de res del que havia dit. Quan li van demanar pels que opinen que fa tot això moguda per l’odi i els diners, la dona de Fidel Albiac tampoc no s’ha mossegat la llengua: “No he tingut mai odi, i no és qüestió de diners; és l’argumentac­ió dels mediocres que no tenen res més a dir”. Carrasco ha admès que no li ve de nou que hi hagi gent que s’hagi posat en

‘en el nombre de Rocío’ s’emet des d’avui en obert amb sandra Barneda com a presentado­ra

contra del seu testimoni, “perquè a Espanya hi continuen havent mentalitat­s retrògrade­s i masclistes”, i no sembla que estigui pas amoïnada per la reacció de la seva família: “No sé si els altres hi estaran d’acord, però no m’interessa gens”. Ja ho ha dit moltes vegades: Rocío Carrasco ja no calla. I ara ho vol demostrar. Una altra vegada. ●

 ?? Besus Briones / GTRES ?? Presenta ió.
Besus Briones / GTRES Presenta ió.
 ?? Jesus Briones / GTRES ?? No!a  ara
Jesus Briones / GTRES No!a ara
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain