La Vanguardia (Català-1ª edició)

Buidat el lubrica t del ai ell e callat a ibraltar

- Successos / Agències / Servimedia / Agències

El Govern de Gibraltar va comunicar ahir que ha completat el buidatge de combustibl­e dels tancs de la sala de màquines del vaixell de càrrega a granel OS35, semienfons­at davant les costes gibraltare­nyes després d’haver col·lidit fa una setmana amb un altre vaixell. El vent ha desplaçat les barreres de protecció, que han arribat a la zona de la platja de Catalan Bay. Per la seva banda, el conseller de Sostenibil­itat, Medi Ambient i Economia Blava de la Junta d’Andalusia, Ramón Fernández-Pacheco, va assegurar que hi havia “una situació de normalitat” després de l’abocament del vaixell davant del Penyal de Gibraltar, sense restes ni a la badia de l’Algesires ni a les costes andaluses.

“com més aviat millor” del Pla Integral de Tabaquisme 2021-2025, entre altres mesures per lluitar contra aquesta addicció. Nofumadore­s.org promou la plataforma signant, que demana que s’anul·li la concessió de més de 200 noves llicències a estancs i que no es renovin les llicències dels que expiren al cap de 25 anys que no siguin “imprescind­ibles”, especialme­nt els propers a centres escolars i parcs infantils.

ministra de Sanitat, Carolina Darias, va assenyalar ahir, després de reunir-se amb consellers autonòmics, que una comissió de Salut Pública fixarà aquesta setmana la data per a la quarta dosi, que començarà pels més grans de 80 anys i les persones que són en residèncie­s. Les vacunes que començaran a arribar són les adaptades de Pfizer i Moderna. Darias confia que la d’Hipra tingui una ràpida aprovació europea.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain