La Vanguardia (Català-1ª edició)

Per fer oposició només ha d’esperar a les pròximes eleccions generals”

-

ció”. Però sempre anteposant la protecció a les famílies de les classes mitjanes i treballado­res i les empreses, sense reproduir “l’obscè guió neoliberal” que va atribuir al PP ni sotmetre’s a “uns quants cenacles madrilenys”.

Ja en la seva rèplica a Feijóo, Sánchez va entrar directamen­t a matar, després de lamentar que no pugui arribar a cap acord amb el principal partit de l’oposició, ni davant la pandèmia ni ara davant una guerra. I va denunciar el bloqueig de la renovació del Consell General del Poder Judicial, que continua sense aparences de solució. El president va criticar que l’únic interès del PP, abans, ara i sempre, és “provar de soscavar i enderrocar el Govern d’Espanya”. “Sembla que qualsevol ocasió és bona per tirar terra al Govern”, va lamentar. Feijóo, en canvi, va insistir a denunciar les aliances de Sánchez a l’Executiu i al Parlament: “Trenqui amb els seus aliats, cessi els ministres que no va nomenar i busqui el suport en l’alternativ­a del Govern”, li va dir.

Però Sánchez va voler posar el focus en la presumpta insolvènci­a d’un Feijóo amb unes propostes que, va criticar, “manquen de rigor tècnic”. “Les coses que diu no avalen la imatge de bon gestor que vostè diu que té”, va assegurar el líder del PP. I va repetir el missatge que va voler subratllar durant tota la tarda: “És insolvènci­a o pura mala fe?”.

La pretensió del líder del PP d’“empenye’l al precipici cada vegada que en té ocasió”, va insistir Sánchez, fracassarà per molt que les enquestes donin ales al canvi de cicle polític. “El seu únic projecte de país és fer fora el malvat Sánchez”, va ironitzar. “Però fracassarà com va fracassar Casado en el seu intent de doblegar el Govern”, va concloure. ●

 ?? Dani Duch ?? Pedro Sánchez
Alberto Núñez Feijóo
Dani Duch Pedro Sánchez Alberto Núñez Feijóo

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain