La Vanguardia (Català-1ª edició)

Assegura que ser mare l’ha convertida en una persona completame­nt nova

-

La vida de l’actriu Jennifer Lawrence, de 32 anys, va canviar completame­nt al febrer. Es convertia en mare per primera vegada amb el seu marit, Cooke Maroney. Tot i això, el camí cap a la maternitat no ha estat gens fàcil, tal com ha revelat recentment per a la revista Vogue.

L’artista, que ha posat per a la portada de l’octubre, ha sorprès tots els seus seguidors amb dues revelacion­s: els dos avortament­s que ha patit i la declaració que la maternitat l’ha fet convertir-se en una persona completame­nt nova.

La Jennifer, intèrpret de superèxits com Els jocs de la fam, Passengers o Gorrión rojo, confirmava a la revista que el fill que havia tingut a primers d’any era un nen anomenat Cy, que porta el nom del pintor dels Estats Units de la postguerra Cy Twombly. Pel que sembla, el nom tindria un gran significat per a Cooke Maroney, el seu espòs des del 2019.

Tal com relata a l’entrevista, la Jennifer es va quedar embarassad­a quan tenia poc més de 20 anys, i “tenia la intenció al

Jennifer Lawrence es va casar el 2019 amb el galerista Cooke Maroney.

Després d’un embaràs molt discret& el febrer d’a'uest any es va convertir en mare d’un nen cent per cent” d’avortar, però abans que se sotmetés al procedimen­t, va avortar espontània­ment. Molt de temps després, va patir un altre avortament natural, concretame­nt mentre es trobava en ple rodatge de No mires arriba. En aquell moment, l’actriu ja volia formar una família amb Maroney. Això la va obligar a sotmetre’s a un tractament quirúrgic.

L’artista va revelar al reconegut mitjà que ser mare va marcar un abans i un després a la seva vida. Ara el seu dia a

 ?? Ba ?? Vida discreta
Ba Vida discreta

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain