La Vanguardia (Català-1ª edició)

Subscriu-te a ‘La Vanguardia’ i aconseguei­x una planxa profession­al compacta de Braun

● La rebràs cada dia per només 99€ al trimestre i sense compromís de permanènci­a ● Disposa de la tecnologia més puntera per reduir arrugues de manera molt més eficient

-

Planxar ja no és el que era. Les noves planxes profession­als han aconseguit que aquesta tasca domèstica sigui molt més simple i ràpida de fer, obtenint resultats profession­als amb molt poc esforç. N’és un bon exemple la planxa profession­al Carestyle Compact Pro de braun, que inclou la tecnologia més capdavante­ra per planxar tota mena de roba, cosa que aconseguir­à que fer aquesta tasca quotidiana et tregui la meitat d’espai i també de temps. així, doncs, eliminaràs arrugues de manera molt més eficient, gràcies a la tecnologia Doble Cop de Vapor, un dipòsit d’aigua extraïble d’1,5 litres, una potència de 2.400 W i la primera sola FreeGlide 3D del món per planxar per sobre de botons i butxaques, el disseny de les quals està inspirat en les planxes de snowboard.

subscriu-te ara a La Vanguardia per només 99€ al trimestre i sense compromís de permanènci­a i aconseguei­x aquest model de la reconeguda marca alemanya, valorat en 211€, a més d’accés a tots els articles d’opinió, notícies i grans reportatge­s del diari, als quals podràs accedir en la versió digital des de qualsevol dispositiu i rebre’ls diàriament en format paper a casa o en un punt de venda.

amb la subscripci­ó també rebràs tots els suplements del diari −el QuèFem? els divendres, el Cultura/ s els dissabtes i el Magazine i Diners els diumenges– i tindràs accés il·limitat a tot el contingut de la web.

Però aquest no és l’únic avantatge que tindràs com a subscripto­r de La Vanguardia, ja que també podràs estalviar cada mes amb els descomptes del Club Vanguardia. De fet, amb la targeta del Club podràs aprofitar més de 500 ofertes, a més de participar en sortejos i assistir a esdevenime­nts exclusius per a subscripto­rs.

entre les propostes de què pots gaudir amb el Club, trobaràs descomptes que inclouen visites al cinema, exposicion­s, restaurant­s i compres a supermerca­ts, entre d’altres. Destaquen iniciative­s tan originals com la de Winegogh, a barcelona, un centre on aprendràs a pintar mentre gaudeixes d’una copa de vi i de bona música. amb la targeta del Club tindràs un 15% de descompte per descobrir aquesta nova experiènci­a, perfecta per gaudir amb els amics.

si t’apassionen l’art i la tecnologia, no et perdis l’exposició Dalí, a iDeaL Centre d’arts Digitals de barcelona, un viatge immersiu en la ment del pintor que us permetrà conèixer un espai únic a europa. Gaudeix-ne amb un 2x1 en les entrades, de dimecres a divendres.

si t’agrada la gastronomi­a i descobrir llocs nous, aprofita el 20% de descompte en el menú, la carta i les begudes de Las muns, el restaurant que ha reinventat les empanades argentines amb ingredient­s frescos i de qualitat. L’oferta inclou el take away i les comandes online. Però, si prefereixe­s una opció que no falla mai amb els més petits, aprofita el menú exclusiu Club Vanguardia a mcDonald’s®, que inclou un sandvitx, un complement, una beguda, unes postres i un cafè per 6€.

Per arrodonir la jornada, pots gaudir de les últimes estrenes cinematogr­àfiques a les sales de Cinesa gràcies a les entrades a 6,90€ de dilluns a diumenge (8,90€ a cinemes Luxe), que pots combinar amb un menú Crispetes per només 12€.

els descomptes també inclouen opcions per comprar des de casa. en són un bon exemple els 5€ de descompte per a compres superiors a 35€ a bonpreuesc­lat. com o els 15€ de descompte per a compres online superiors a 90€ als supermerca­ts Plusfresc de la província de barcelona.

tampoc oblidis la importànci­a d’un bon cafè al matí. Per això, podràs gaudir d’un 20% de descompte en la compra d’incapto Coffee, o bé aconseguir 2 kg d’aquest producte de franc quan compris una cafetera amb subscripci­ó anual.

això és només una selecció de totes de propostes actuals que pots descobrir a clubvangua­rdia. com o a l’app de La Vanguardia. aprofita-les totes i de regal afegeix-hi la planxa profession­al més compacta de braun. si ja ets subscripto­r, a més, també te la pots emportar entrant en el sorteig de 5 planxes profession­als. truca’ns al 933 481 482 i t’informarem de com aconseguir-ho. •

Ser subscripto­r de ‘LaVanguard­ia’ surt a compte, ja que et permet estalviar durant tot l’any

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain