La Vanguardia (Català-1ª edició)

Una casa amb molta gràcia

Casa Petra, solució d’èxit per menjar-hi cada dia

-

Els nostres models de restauraci­ó s’adapten amb notable habilitat a les exigències dels clients. Horaris, preus, maneres d’atendre, cuina continuada, carta inventiva, proposta divertida... són els punts clau en què s’incideix a l’hora d’obrir un establimen­t nou i atractiu.

Casa Petra és un bon exemple del que diem. Local en una cantonada de Capità Arenas, a pocs metres de la Diagonal, visible, ben il·luminat des de fora, amb una gran terrassa al carrer, sovintejat a tota hora, amb taulell de xarcuteria i pernils de Guijuelo penjats, bons vins i un taulell frigorífic amb alguns dels millors productes del país.

Restaurant? Xarcuteria? Bar de tapes? Botiga de vins? Tot alhora i cada cosa al seu lloc. Sens dubte, un local que agrada.

Hi hem anat per provar-ho i confirmar-ne l’èxit.

Cert, és un local molt freqüentat, amb gent variada i molt de client del barri. És còmode, fins i tot confortabl­e. Fa la sensació de menjar en una xarcuteria cuidada i atès per un personal d’allò més simpàtic.

A la taula, una carta no gaire llarga, però sí variada i atractiva, sense especialit­zar-se en res, té de tot. S’ofereixen productes de qualitat per començar compartint, alguns peixos de medalla, carns amb etiqueta d’origen i arrossos en paella amb molta gràcia, per prendre directamen­t a la valenciana.

També s’ofereixen productes de xarcuteria, destaca el pernil de Guijuelo, d’una marca propietat d’un dels socis de l’establimen­t, formatges escollits i algunes conserves de bon nivell.

En definitiva, el model ens sembla encertat i respon als desitjos d’una bona part del públic. La sensació és d’estar menjant en un local amb anys d’història, quan amb prou feines té tres mesos de vida. Un èxit comercial pensat i dissenyat per un bon equip de propietari­s amb molta experiènci­a i coneixemen­t del mercat barceloní de la restauraci­ó.

Postres i vins arrodoneix­en l’oferta. Cal destacar un dels millors flams de la ciutat! Tasteu-lo i ja ens ho direu. ●

 ?? An      n ?? L’equip de cuina i de sala d’aquest establimen­t, que té una petita xarcuteria
An n L’equip de cuina i de sala d’aquest establimen­t, que té una petita xarcuteria
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain