La Vanguardia (Català-1ª edició)

Messi, Serena i Djokovic també s’acomiaden de Federer

- REDACCIÓ

L’endemà que Roger Federer anunciés la seva retirada, l’allau de reaccions al món de l’esport va continuar. Llegendes com Leo Messi, Novak Djokovic o Serena Williams també van expressar els seus respectes envers el considerat millor tennista de tots els temps. Es trobava a faltar la resposta del serbi, que va reconèixer que li va costar trobar les paraules adequades per acomiadar el suís. “Tenim una mica més d’una dècada de moments i batalles increïbles per repassar. La teva carrera ha marcat les pautes del que significa assolir l’excel·lència i liderar amb integritat. És un honor conèixer-te dins i fora de la pista. Amb moltes ganes de celebrar els teus èxits i veure’t a Londres”.

Per la seva part, Williams, que va posar fi a una extensa carrera després del darrer US Open, li va donar amb ironia “la benvinguda al club dels jubilats”. “Els nostres passos sempre han estat molt semblants. Has inspirat milions i milions de persones – incloent-me a mi– i no ho oblidarem mai. Deixes el tennis amb tanta elegància com la que has transmès durant la teva carrera”, va escriure al seu compte d’Instagram la 23 vegades campiona de títols de Grand Slam.

La mateixa xarxa social que va fer servir Messi. L’astre argentí va compartir una imatge a Instagram de Federer durant un servei en un partit de Wimbledon, el torneig de Grand Slam fetitxe del de Basilea, acompanyad­a del següent missatge: “Un geni, únic a la història del tennis i un exemple per a qualsevol esportista. Et desitjo el millor durant la teva nova etapa, trobarem a faltar veure’t a la pista fent-nos gaudir”, va escriure. ●

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain