La Vanguardia (Català-1ª edició)

Primera gran trobada de l’anticolaui­sme

L’advocat Daniel Vosseler presenta candidatur­a a l’alcaldia de Barcelona davant de centenars de descontent­ats

- Luis Benvenuty

Daniel Vosseler va presentar ahir la seva candidatur­a a l’alcaldia de barcelona, davant centenars de persones, en un acte preelector­al ben vistós i emotiu, amb les columnes de la plaça Puig i Cadafalch de montjuïc a la seva esquena, provant d’aglutinar tots els barcelonin­s descontent­s amb l’evolució de la ciutat durant els últims anys, particular­ment amb la gestió del govern de l’alcaldessa ada Colau.

sí, barcelona ets tu es defineix sense embuts i sense dissimular com el partit polític anti Colau, com el resultat d’un moviment ciutadà d’emergència cridat a revertir el que considera un desastre, abans no sigui massa tard. Però en realitat els dards del candidat Vosseler ja van més enllà. “La política ha fracassat, els polítics han fracassat”, va dir ahir, obrint els colzes, buscant un espai polític més disputat que mai, i va posar al mateix sac Colau, els socialiste­s, erC, JxCat... “són tot iguals, tots ells són els mateixos de sempre... i el que necessitem es una alternativ­a de debò!”, va subratllar.

i quina és l’alternativ­a que proposa aquesta nova formació? “La de la gent que aixeca la persiana cada matí, la dels autònoms, els funcionari­s, els empresaris i tota la gent que crea ocupació i genera riquesa, el teixit productiu que fa de barcelona una ciutat imparable! i el que no necessitem són tants assessors que en realitat no saben gestionar”.

L’advocat Vosseler, així com altres responsabl­es i militants de barcelona ets tu, va dibuixar un panorama de barcelona del tot tètric i catastròfi­c, el d’una ciutat bruta i insegura, plena de rates i paneroles, injusta i desigual, cada vegada més pobra i trista, assolada per ocupes i delinqüent­s profession­als, una urbs inhabitabl­e que veu com marxen els seus joves, que no atreu talent, que perd posicions al món. “Però acabarem sent la capital d’europa!”, va prometre entusiasma­t.

i el camí per això és la gestió, una gestió eficaç en mans de profession­als que coneixen la realitat, sense ideologies, ni d’esquerres ni de dretes, ni d’independen­tistes ni d’unionistes, sinó de tots, amb el benestar i el progrés ciutadans com a principal premissa.

“reforçarem la Guàrdia Urbana – va detallar el mateix Vosseler–, crearem un policia metropolit­ana amb competènci­es en seguretat ciutadana i un grup d’actuació ràpida que freni les ocupacions i que recuperi els habitatges en menys de 48 hores! i els multireinc­idents no tenen cabuda a barcelona”.

“i també treballare­m colze a colze amb el sector privat –va afegir després–, perquè barcelona compti per fi amb tots els habitatges que necessita, i prescindei­xi de mesures tan populistes com la de la reserva del trenta per cent”.

“D’aquesta manera aconseguir­em que barcelona torni a ser la que va ser i ho farem amb il·lusió, en positiu!”. ●

 ?? Joan Mateu Parra / Shooting ?? El candidat de Barcelona Ets Tu, l’advocat Daniel Vosseler, ahir a Montjuïc, envoltat de simpatitza­nts
Joan Mateu Parra / Shooting El candidat de Barcelona Ets Tu, l’advocat Daniel Vosseler, ahir a Montjuïc, envoltat de simpatitza­nts

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain