La Vanguardia (Català-1ª edició)

Grimes ha fet “una bogeria”

La cantant, que havia expressat que es volia operar les orelles com un elf, comparteix una foto coberta de benes

-

Ja ho va avisar fa unes setmanes. La cantant Grimes, exparella d’elon musk, expressava, a mitjans d’agost, que es volia operar les orelles per tenir-les acabades en punta, com un elf. ara, si tenim en compte les imatges que ha compartit a través de twitter, sembla que ja ho hauria aconseguit. L’artista canadenca, molt aficionada al món dels tatuatges, el body art, la fantasia i les modificaci­ons corporals, ha sorprès els seus seguidors amb una imatge on surt

G rimes ha compartit la imatge de l’esquerra, coberta de benes, i ha escrit: “He fet una bogeria!”; Els seus fans intueixen que s’ha modificat les orelles amb la cara plena de benes, que sembla que s’hagi fet alguna mena de procedimen­t quirúrgic a la zona de les orelles. “He fet una bogeria!”, ha escrit juntament amb la foto.

De moment, no se sap què pensa el seu ex, elon musk, que no semblava que hi estigués gaire d’acord quan ella va manifestar a l’agost que es volia operar. L’empresari va donar la seva opinió sobre els plans de l’artista: “els desavantat­ges de la cirurgia d’orelles d’elf probableme­nt superen els avantatges”. Claire elise boucher –aquest és el seu nom real– va tenir una relació de quatre anys amb el magnat de tesla i tenen dos fills en comú.

Les orelles acabades en punta per semblar un elf no és l’única modificaci­ó corporal que es voldria fer l’artista de 34 anys, que en diferents ocasions ha manifestat que es vol fer altres canvis pel que fa al seu aspecte. sense anar gaire lluny, el 15 d’agost la canadenca tornava a recórrer a twitter per demanar si algú podia fer-li unes dents postisses de vampir a la zona d’austin, texas (eUa), on era llavors. L’artista també va voler provar de tenir els ulls vermells, de manera que es va posar lents de contacte de color en un vídeo musical en què actuava de ninja amb bella Poarch.

“No m’interessa la bellesa convencion­al –confessava en aquesta mateixa xarxa social– , sinó tot el que sigui diferent”. De moment, tal com va explicar a un dels seus fans, els pròxims anys s’anirà transforma­nt el cos sencer, amb tatuatges que la cobriran completame­nt i totes les modificaci­ons que sempre ha somiat. ●

L’artista, exparella del milionari Elon Musk, és molt aficionada a transforma­r-se el cos

 ?? Twitter ??
Twitter
 ?? Instagram ?? Operada
Instagram Operada

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain