La Vanguardia (Català-1ª edició)

Telecinco recorre a ‘La isla de las tentacione­s’ per recuperar audiència

La cadena tindrà dos ‘realities’ en antena amb ‘Pesadilla en el paraíso’

- Francesc Puig

Amb la nova temporada 2022-2023 acabada d’estrenar, Telecinco ja ha hagut de moure diferents vegades la graella per recuperar audiència. Després que la temporada passada Antena 3 capgirés la situació i es convertís en líder d’audiència, aquest setembre es manté la tendència. Durant els primers 19 dies del mes, Antena 3 avantatja Telecinco en més de tres punts en quota de pantalla, amb un 15% de mitjana enfront d’un 11,9%.

Davant aquest panorama, Mediaset ja ha mogut unes quantes fitxes: va traslladar Got Talent España de dilluns a dimarts per protegir-lo de l’estrena de

MasterChef Celebrity els dilluns a La 1 de TVE i recuperarà aquesta setmana

Sábado Deluxe per no competir divendres amb la nova edició de La voz a An

tena 3.

I davant l’acollida tíbia d’En el nombre de Rocío i del nou reality Pesadilla en el paraíso, el grup de Paolo Vasile ha decidit avançar l’estrena de la cinquena temporada de La isla de las tentacione­s. Com que els realities han estat des de fa anys el format de més èxit de la cadena, Mediaset opta per oferir-ne una doble ració en espera que donin els seus fruits d’audiència, tot i que la sensació que es desprèn dels últims estudis d’audiència és que hi ha un cert cansament entre l’audiència per aquest format.

Des de fa dos anys, Gran Hermano i les

seves produccion­s derivades han desaparegu­t de la graella de Telecinco, després del presumpte abús sexual de Carlota Prado, i els diferents formats que l’han substituït no han tingut el mateix èxit. Només Supervivie­ntes manté el tipus, malgrat que ara la seva única presència a la graella ja no garanteix el lideratge mensual per a Telecinco.

La isla de las tentacione­s torna aquesta nit amb Sandra Barneda com a conductora i amb cinc noves parelles, d’entre 23 i 32 anys, que posaran a prova el seu amor convivint en una illa paradisíac­a juntament amb solters disposats a enamorar-se. Les novetats que es van anunciar ahir a la presentaci­ó són que l’alarma ara tindrà cinc colors (vermell, verd, taronja, rosa i blau) de diferent significat, un nou poder –el desterrame­nt d’un dels protagonis­tes– reservat per als solters, l’expulsió d’una de les parelles per primera vegada a l’espai i la convocatòr­ia d’una “foguera d’emergència”.

L’estrena d’aquesta cinquena temporada comporta la desaparici­ó de Sálvame Sandía (20 hores) per donar pas a una prèvia de La isla de la tentacione­s, l’enèsim intent de Telecinco per contrarest­ar l’èxit de Pasapalabr­a a Antena 3. ●

 ?? LBejanBd ?? Les cinc parelles noves protagonis­tes del programa
LBejanBd Les cinc parelles noves protagonis­tes del programa

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain