La Vanguardia (Català-1ª edició)

‘La novia gitana’ de Carmen Mola arriba a la pantalla petita

Nerea Barros interpreta la inspectora d’homicidis Elena Blanco

- Francesc Puig

una nit plujosa. el cos moribund d'una jove amb un vestit de núvia al fons d'una piscina buida i envoltada d'un cercle de sang que sembla un ritual. i el més inquietant: les circumstàn­cies de la mort són les mateixes que va patir la seva germana fa sis anys. És el punt de partida del thriller policial La novia gitana, l'adaptació televisiva de la primera novel·la de la trilogia exitosa signada per Carmen mola i que aquest diumenge arriba a Atresplaye­r Premium, després d'haver-se presentat aquesta setmana al Festival de Cinema de Sant Sebastià.

Aquesta primera adaptació d'una novel·la de Carmen mola (pseudònim de tres autors, com ara Antonio mercero, que ha participat en els guions de la sèrie) està protagonit­zada per nerea barros ( La isla mínima), amb el paper d'elena blanco, una inspectora d'una mirada tan freda com resolutiva i turmentada per un fosc succés del seu passat, que es posarà al capdavant d'aquest cas d'homicidi macabre i cruel.

Al capdavant del projecte hi ha el director Paco Cabezas, que ha participat en produccion­s dels estats units, com ara Penny dreadful, The Umbrella Academy i Fear the walking dead. “estic feliç i orgullós, crec que és el millor que he fet fins ara. us demano que mireu la sèrie, és una escala en què vas pujant esglaons fins a l'últim episodi”, va dir el cineasta a

El director, Paco Cabezas, assegura que aquesta sèrie és “el millor” que ha fet fins ara

Sant Sebastià sobre una història amb tocs de Seven i El silenci dels anyells i que apunta a ser una de les sèries de l'any.

els espectador­s “veuran molta bellesa i horror, però cada vegada que vegin el final d'un episodi, es quedaran al cim”, va continuar Cabezas, que va detallar que els intèrprets no porten maquillatg­e perquè vol que “es vegin les arrugues, que es percebi la bellesa i l'horror”. Va advertir que els lectors de la novel·la han

 ?? Rjai.H s. /Getyín /ls.Ge.H / /TRBtMBDI/ ?? Una escena impactant del primer episodi de la nova sèrie
Rjai.H s. /Getyín /ls.Ge.H / /TRBtMBDI/ Una escena impactant del primer episodi de la nova sèrie

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain