La Vanguardia (Català-1ª edició)

Les pròximes apostes d’Atresplaye­r Premium

-

Aresplayer Premium, actu

alment amb 420.00 subscripto­rs, té apostes més potents aquesta temporada. Les més imminents són La ruta (del bakalao), que s’estrenarà el 13 de novembre, i la segona temporada de Cardo. Més projectes són Red flags, nova sèrie creada per Nando López ( La edad de la ira) i centrada en les vides sexuals i emocionals de quatre adolescent­s, i les adaptacion­s del podcast Santuario

(creat per Carmen Pacheco i Manuel Bartual) i del llibre El gran salto, sobre la història de superació del campió olímpic Gervasio Deferr. Pel que fa al format documental, té en marxa Una vida Bárbara, sobre l’actriu i vedet Bárbara Rey, i El enigma de Nadiuska. d'estar preparats per a “bastantes sorpreses”, perquè s'han “basat en el llibre, però ha estat com una llavor que té bastantes branques”.

A més dels protagonis­tes policials, la història té una gran presència d'escenes i personatge­s gitanos, que cadascun ha estat representa­t per actors d'aquesta ètnia, “potser per primera vegada”, segons Cabezas, que diu que ha consultat les escenes “amb la comunitat”, com ara una que passa en un cementiri.

un d'aquests actors és moreno borja, que interpreta el pare de les dues noies assassinad­es. “tot és real, autèntic. els extres també són gitanos. És molt difícil aconseguir el que ha aconseguit en Paco. ens ha tractat amb respecte i ha sabut reflectir la realitat del poble gitano, una cosa que no s'ha aconseguit abans com en aquesta sèrie”, assegura.

Amb música de Camarón de la isla i de morente i la banda sonora de Zeltia montes, la sèrie té vuit episodis, i al repartimen­t també hi ha Darío grandinett­i, ignacio montes, Lucía martín Abello,Vicente romero, ginés garcía millán i Francesc garrido, entre altres actors. ■

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain