La Vanguardia (Català-1ª edició)

Terror amb sentit de l’humor per a tots els públics

-

■ Amb Halloween pensat per al públic familiar, també per als nens, el terror també es barreja a Port Aventura World amb la comèdia i el sentit de l’humor. Qui vol passar por, passa por. L’oferta és variada, amb tres passatges terrorífic­s i molts espectacle­s. Convertida en un reclam més, no poc important, la nena de l’exorcista té corda per estona aquesta tardor. Fins al 13 de novembre. El parc ha trobat en Halloween una fórmula d’èxit per allargar la temporada després de l’estiu. Un gran reclam per esperar que arribi l’hivern i Nadal, el final de temporada a Port Aventura World, que sempre tanca les portes després de Reis.

REC.

El Despechá també pot deixar el llit quan la nena de l’exorcista improvisa. Els visitants es fan fotos amb ella, a més de demanar-li que faci les mítiques voltes sobre si mateixa. Es cargola i canta.

Després de només tres dies el personatge s’ha disparat. “Jo l’estimo, si fos per mi cantaria totes les seves cançons. Me les sé totes”, assegura. “Motomami, motomami”, s’acomiada la nena.

Darrere de l’aclamat personatge, un clàssic del cinema de terror –la pel·lícula dirigida per William Friedkin es va estrenar el 1973, però l’èxit ha perdurat– hi ha una de les intèrprets del Halloween de Port Aventura. És la Marina López, i no la còmica Alexandra Martini, com molts creuen a les xarxes. L’Alexandra, un clàssic del terror a Port Aventura, està de baixa maternal. Va ser ella que va advertir de l’èxit a televisió de la seva companya. “‘Ja he arribat a la tele’”, fa broma. Està encantada. Fuck la fama”. ■

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain