La Vanguardia (Català-1ª edició)

Tamara Falcó confessa que està en xoc

La marquesa de Griñón descarta tornar amb Íñigo Onieva: “És impossible”

- IsabEl ClaRós

Tama Falcó va confirmar ahir la ruptura amb Íñigo Onieva després que divendres, l’endemà d’anunciar el seu compromís, sortís a la llum un vídeo del seu nòvio fent un petó als llavis a una dona en un festival de música dels Estats Units a l’agost.

La marquesa de Griñón va assistir ahir a la tarda a un acte publicitar­i al Teatro Real de Madrid com a ambaixador­a de Kronos Homes, la promotora de l’àtic que s’ha comprat a Puerta de Hierro. Després dels últims esdevenime­nts es va dir al principi que Falcó hi cancel·laria la seva assistènci­a, però finalment hi va anar i va parlar davant els mitjans del seu estat emocional “en xoc” i que “és impossible” una reconcilia­ció.

Abans, al cotxe que la portava des de la casa de la seva mare fins al Teatro Real, l’aristòcrat­a va atendre en directe una trucada del programa Sálvame, que va destapar la mentida d’Onieva: “Us vull demanar perdó, perquè durant molt temps no us he cregut, però aquesta vegada heu fet una gran feina, i m’he adonat de tot”, va dir Falcó. El programa de Telecinco va demostrar que el vídeo del festival de música era d’aquest any, per les persones que hi apareixien, i no de l’edició del 2019, com havia assenyalat Onieva divendres davant les càmeres quan ell i Falcó assistien com a convidats a un casament. “Quan vaig tornar del casament i vaig veure que el vídeo era de feia dues setmanes em vaig quedar en xoc”. I va dir: “Estic contenta que tot això hagi sortit ara. Confio en Déu, i si això ha passat és per alguna cosa i només és per bé”.

Durant la conversa telefònica amb el presentado­r Jorge Javier Vázquez, Falcó va dir: “He confiat fins que l’evidència ha estat aclaparado­ra”. I va dir que ell sempre li havia negat les suposades infidelita­ts: “Però, si hagués sabut una mica de tot això, no hauria arribat fins a aquest punt”.

Al Teatro Real l’expectació mediàtica era enorme. Falcó va posar al photocall somrient però amb la mirada trista. Portava un vestit d’esmòquing negre i brusa blanca amb volant al coll. Pentinada amb una cua i més maquillada del que és habitual en ella. “Ha estat molt recent i encara estic en estat de xoc, però contenta que hagin sortit ara els vídeos i no quan ja estigués casada o amb família”, va dir al principi de la seva compareixe­nça mediàtica.

Es va referir a Onieva com el seu exnòvio i va assegurar que “és impossible” una reconcilia­ció, perquè “per a les banyes soc molt quadricula­da, però això sumat a les mentides... Va afirmar que, malgrat que era home de la nit, confiava en ell: “No m’hauria pensat mai que pogués abusar

L’aristòcrat­a agraeix que hagin sortit a la llum vídeos i haver vist les infidelita­ts del seu nòvio

de la meva confiança”.

Va explicar que ja al casament de divendres Onieva es va adonar que la seva mentida sobre la data del vídeo podia ser descoberta fàcilment, i ho va insinuar a la seva nòvia, que li va respondre taxativa: “Si és veritat, hagi estat un petó d’un segon o de sis, aquí s’acaba tot”. I finalment va dir qui creia que podia estar al darrere de la filtració dels vídeos: “La meva mare, que crec que va ser qui els va filtrar”, va dir de broma per subratllar que ha estat el seu “gran suport”. ●

 ?? VPonlind ?? La presència de Tamara Falcó va despertar una gran expectació
VPonlind La presència de Tamara Falcó va despertar una gran expectació

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain