La Vanguardia (Català-1ª edició)

‘Películas y Series’, la nova secció de ‘La Vanguardia’ per als fans de la ficció

Guia amb milions de pàgines de contingut relacionat amb el lleure audiovisua­l

- Pau R. Urqui i

Només Netflix i HBO Max tenen més de 300 milions de subscripto­rs mundialmen­t. Si hi afegim Disney Plus i Apple TV, ja en són 500 milions, als quals en caldria afegir 500 més que aporten les desenes de plataforme­s existents. És a dir, més de 1.000 milions de persones arreu del món paguen una subscripci­ó mensual per gaudir de les millors produccion­s audiovisua­ls.

L’eclosió de les plataforme­s de streaming ha estat una revolució absoluta. Hi ha un gran mercat de persones disposades a pagar per aquest servei, cosa que ha fet que les grans marques generin una quantitat de contingut audiovisua­l gairebé infinit. Segons el nostre estudi, almenys hi ha mig milió de sèries avui dia, fet que converteix la missió de trobar-ne una de bona en tota una odissea.

Què esteu veient ara? Heu vist la nova de Joc de trons? Coneixeu Ted Lasso? Són preguntes que ens fem contínuame­nt durant les nostres converses diàries entre

La millor elecció Aquesta secció facilita què veure i on, a més de suggerir enllaços informatiu­s

amics i familiars. De fet, aquests interrogan­ts, més enllà d’ajudar a socialitza­r, responen a un problema real, a què s’enfronten Netflix i companyia: moltíssima gent entra amb ganes de veurehi una sèrie i no aconseguei­x decidir-se. Si creieu que no trobeu res entre aquest oceà immens de possibilit­ats, tranquil, no esteu sol. No és per falta de quantitat, és per excés de quantitat.

La Vanguardia publica la seva nova secció, Películas y Series, amb la intenció d’ajudar els nostres lectors a triar què veure en cada moment i, el més important, on. Amb propostes per a cada dia de la setmana i informació sobre les més vistes del moment. Però no ens aturarem aquí: hi podreu trobar informació de més de dos milions d’actors i actrius, més d’un milió de pel·lícules, mig milió de sèries i milions i milions d’imatges, obituaris, aniversari­s i un llarg etcètera.

El diari ha volgut posar tanta informació que l’obsessió ha estat com fer que la navegació per la secció fos extremadam­ent senzilla. Des de la seva portada, el lector hi trobarà poca informació: les propostes del dia i el més vist. Però, una vegada co

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain