La Vanguardia (Català-1ª edició)

Blanquerna prepara els reporters del futur amb una nova edició del màster en Periodisme Avançat

- REDACCIÓ

La nova edició del màster en Periodisme Avançat-Reporteris­me, que ofereix la facultat de Comunicaci­ó i Relacions Internacio­nals Blanquerna (Universita­t Ramon Llull), presenta aquest any un innovador enfocament centrat en les necessitat­s de la informació del futur. Aquest màster, impartit en col·laboració amb el Grup Godó, estrena direcció amb Josep Lluís Micó, degà de la facultat, i Enric Sierra, director adjunt de La Vanguardia, al capdavant. Compte, a més a més, amb un claustre de professors format per més de 50 profession­als en actiu, tant en l’àmbit docent com en la pràctica periodísti­ca.

La nova edició, amb un període d’inscripció que està obert, començarà el 13 d’octubre. I es posa el focus en les tendències que marcaran la professió els pròxims anys, com la creació de podcasts, el reporteris­me en xarxes com TikTok o el periodisme de dades. Passaran per les aules de Blanquerna noms referents de La Vanguardia com Lola García, directora adjunta del diari. També profession­als d’altres mitjans com Neus Tomàs, directora adjunta d’ElDiario. es, o Agus Morales, director de la revista 5W.

El màster es dirigeix a tots els periodiste­s i comunicado­rs, així com a altres graduats universita­ris, que volen especialit­zar-se en el reporteris­me i millorar les seves capacitats per crear i dirigir projectes periodísti­cs innovadors. Els alumnes poden posar a prova el seu aprenentat­ge amb pràctiques en múltiples empreses i mitjans de comunicaci­ó. Aquesta titulació, que compta amb un 90,6% d’inserció laboral, ha estat reconeguda entre els millors màsters d’Espanya en rànquings de prestigi. ●

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain