La Vanguardia (Català-1ª edició)

Liceu, Palau, Auditori, Lliure, TNC i Mercat llancen Vibe35 per captar el públic jove

- Maricel Chavarría

Els principals equipament­s escènics i musicals de Barcelona sumen esforços aquesta tardor per captar públics d’entre 18 i 35 anys, no només adaptant preus de taquilla, sinó allargant les funcions amb aftershows i actuacions de dj. És el projecte conjunt Vibe35, amb què el Liceu, el Palau de la Música Catalana, L’Auditori, el Teatre Lliure, el Teatre Nacional de Catalunya i el Mercat de les Flors proposen espectacle­s entre el 21 d’octubre i l’1 de novembre al preu únic de 10 euros (20 en el cas del Liceu). Festivals i sales de música de la ciutat, des del Sónar fins al Primera Sound, passant pel Cruïlla, el Nitsa Club o el Razzmatazz, hi participen encarregan­t-se de programar els after.

Unes 10.000 persones tindran accés a aquesta oferta, que està disponible aVibe35.cat fins al dia 10, amb reserva prèvia. A partir d’aquest dia la venda continuarà a cada sala.

“Hi ha accions il·luminadore­s i accions enlluernad­ores. Aquesta és una fogonada per fer visible una tasca que tots fa anys que fem”, diu Valentí Oviedo, director general del Liceu. L’èxit de les funcions Under35 podria haver estat un far perquè al seu Trovatore del dia 26, amb muntatge d’Àlex Ollé, s’hi afegeixin ara Bate fado de José Caldeira al Mercat + DJ Unai Muguruza (dia 21); la projecció amb música en directe de Metròpolis al Palau + Magalí Datzira, i el Don Giovanni d’Òpera a Catalunya + Clara Andrés, també al Palau (dies 31 i 1).

Al Lliure es veurà la lituana Sun & Sea, sobre la performanc­e de la crisi climàtica que va ser Lleó d’Or a la Biennal de Venècia + Sama Yak i Maria Arnal (22). I al TNC la festa és el 27 després d’Assaig sobre la ceguesa: Kyne + DJ Krea. ●

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain