La Vanguardia (Català-1ª edició)

Tercera jornada de la Lliga de Campions

-

5 Ter Stegen BATUT

Estava avisat del xut de Çalhanoglu. La primera vegada que ho va provar es va lluir. En la segona, molt enganxada al seu pal dret, no va poder fer res. A la Champions no deixa la porteria a zero.

5 S. Roberto comod@

Ni lateral ni carriler ni interior. Va jugar de tercer central per la dreta, una posició que no ocupava des dels inicis de l’era Setién. A la segona part va centrar en el gol anul·lat.

5 CHRISTENSE­N CAIGUT

Va jugar al mig de líder de la defensa i va aguantar bé els envits de Lautaro. Fins que la mala fortuna es va acarnissar amb ell en un xoc i es va lesionar el turmell esquerre. Tercer central que cau.

5 ERIC GARCIA temerari

Té teoria, tàctica i tècnica però continua perdent duels directes, cosa que el fa accelerar-se. Es va salvar per un fora de joc anterior d’un penal absurd que havia comès.

4 M. ALONSO cansat

Va tenir tota la banda esquerra per a ell. Va començar incisiu i amb presència però a poc a poc se li va fer molt llarga. De Munic a Milà, ha jugat poc i se’l va veure sense acceleraci­ó.

4 BˆS‰ˆETS tard[

Va començar bé en la pressió davant errors de Çalhanoglu a la sortida. Però va arribar tard a tapar el xut del turc en l’1-0. Va veure una groga per obstrucció. Va tenir l’1-1 al cap. Se li’n va anar alt.

3 GAVI GRIS

Va entrar molt poc en joc, gris. ˆn dia per ser delicat entre línies, potser va estar massa avançat. Impulsiu i jove, els nervis el van trair quan l’Inter de Milà perdia temps.

6 PEDRI CLARIVIDEN­T

Entre quatre no podien prendre-li la pilota. Šuga fàcil, apareix on se li necessita, fins i tot per fer una cobertura salvadora. Li van anul·lar inexplicab­lement un gol per mans d’Ansu Fati,

3 DEMB‹L‹ ofuscat

La primera part, calamitosa. La pilota va anar un cop i un altre a ell i no va encertar. No va treure profit de l’habilitat davant Dimarco o li van sobrar un o dos driblatges. El pal i Onana van evitar l’1-1.

3 RAPHINHA marejat

El brasiler, extrem, va jugar per dins i va estar perdut. Marejat, amb prou feines no va fer res bé, ja que no es va veure cap de les seves virtuts. Va ser el més descol·locat amb el canvi de sistema.

4 LE‘ANDO‘SI desactivat

El duel amb SŒriniar era de Žatts i el defensa, amb ofici, el va desactivar. No va poder enganxar bé el xut en l’nica ocasió. L’Inter va usar totes les armes per parar-lo i deixar-lo sense gol.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain