La Vanguardia (Català-1ª edició)

Ana Rosa Quintana torna dilluns vinent al seu programa de Telecinco

La periodista ha estat absent 11 mesos a causa d’un càncer de mama

- REDACCIÓ

Durant l’últim tram d’ahir d’El programa de Ana Rosa, Joaquín Prat anunciava el retorn, dilluns 10 d’octubre, d’Ana Rosa Quintana, la presentado­ra del programa que s’havia allunyat de la pantalla petita gairebé un any per tractar-se un càncer.

“Em sento com una principian­t el seu primer dia de programa. Han passat onze mesos i estic desitjant retrobar-me amb els meus companys, amb els espectador­s –que m’han acompanyat tant durant aquests llargs mesos– i amb la beneïda rutina”, declarava la presentado­ra a la nota de premsa que Mediaset va distribuir als mitjans a continuaci­ó.

Ana Rosa Quintana va sorprendre l’audiència el 2 de novembre del 2021 perquè va comunicar personalme­nt davant les càmeres que li havien detectat un carcinoma en una mama que l’obligava a deixar temporalme­nt la televisió per iniciar un “tractament intens”. I ara, gairebé un any després i ja recuperada de la malaltia, comunica que es reincorpor­arà al capdavant d’El programa de Ana Rosa a Telecinco, juntament amb Joaquín Prat i Patricia Pardo, que aquests mesos han conduït l’espai matinal.

La periodista i presentado­ra de televisió, de 66 anys, ha volgut recordar que en porta 30 fent programes en directe i que és la segona vegada que s’allunya uns mesos del que és la seva passió, “el periodisme i explicar la vida en directe”, després del seu feliç embaràs i aquesta baixa que l’ha apartada temporalme­nt per rebre el tractament que necessitav­a i que també ha tingut un “final feliç”.

“Tinc ganes, il·lusió i la necessitat d’explicar cada matí el moment, també complicat, que ens ha tocat viure”, continuava. Comentava, a més, la seva il·lusió per “continuar sentint el suport dels espectador­s i els meus companys que tant m’han ajudat els dies durs”.

Coincidint amb la reincorpor­ació de la periodista, El programa de Ana Rosa canviarà dilluns el decorat i obrirà una nova etapa en la seva acabada de començar dinovena temporada, amb l’objectiu de mantenir el lideratge dels matins que té des de l’estrena, el 2005. ●

“Desitjo retrobar-me amb els meus companys, amb els espectador­s i amb la beneïda rutina”

 ?? MEDIASET ?? Quintana va anunciar a la pantalla que es retirava temporalme­nt per un càncer
MEDIASET Quintana va anunciar a la pantalla que es retirava temporalme­nt per un càncer

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain