La Vanguardia (Català-1ª edició)

Es recupera d’un càncer Ana Rosa Quintana torna a la tele onze mesos després

-

Ana Rosa Quintana va tornar ahir al seu programa de televisió després d’onze mesos de tractament per un càncer de mama. La periodista, amb els cabells curts i rossos, ha avisat, però, que encara no està recuperada: “No sé si d’aquí cinc anys em donaran l’alta”. ra i enòloga Sara Pérez, que emocionada a l’escenari va rebre de mans de la cuinera Fina Puigdevall, amb qui comparteix molta complicita­t, la E d’Entorn. “Aquest reconeixem­ent és per a la visió que em sustenta, té a veure amb totes les mirades possibles”, va dir.

Un dels grans moments de la nit el va protagonit­zar el xef José Andrés, que tot i que no va poder ser-hi present –al seu lloc, Carles Tejedor va recollir el premi Especial lliurat un any més per Jordi Juan, director de La Vanguardia–, sí que va voler pronunciar unes paraules per aquest reconeixem­ent a la seva humanitat i el seu enorme lideratge a l’hora d’ajudar els altres. “Del que m’he adonat en aquests 30 anys, en les diferents organitzac­ions en les què he tingut l’honor de servir i de vegades liderar o fundar, és que sí que és compatible aspirar a ser dalt de tot en la professió de cuiner, buscar les tres estrelles Michelin en restaurant­s en què expliquem històries –al final els cuiners som com trobadors– i alhora poder somiar i lluitar per poder posar fi, tant de bo, a la fam i la pobresa”, va explicar.

L’últim premi de la nit, el guanyador del premi Relat Curt, l’única categoria fixa als premis Comer, oberta a la participac­ió dels lectors i dotat amb 3.000 euros, el va anunciar Ferran Adrià: aquesta vegada la guanyadora ha estat la periodista catalana Maria Dolors Clotet, que va conquerir el jurat amb el seu text titulat Un món perdut. ●

SANTORAL

Mare de Déu de Begoña, Soledat Torres Acosta, Germà, Quirí, Anastasi, Sarmata de Tebaida, Nicasi, Plàcid, Genís, Probus

Cardi B cantant

La complicita­t entre Arginzoniz i Arregi, que van compartir premi, va posar emoció a la trobada

 ?? Mané Espinosa ??
Mané Espinosa
 ?? Mané Espinosa ??
Mané Espinosa
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain