La Vanguardia (Català-1ª edició)

Per què somriu tant María José Suárez

Exmiss i avui dissenyado­ra, és sorpresa cada dia per Álvaro Muñoz Escassi

- Andrés Guerra oirona

María José Suárez i Álvaro Muñoz Escassi es van afegir al sopar benèfic que cada any, des de fa vuit anys, organitza Sallés Hotels a Girona. En aquesta ocasió, el Mas Tapiolas va acollir una gala que, en col·laboració amb l’Associació Pulseras Candela –una gran família solidària nascuda a la 8a planta de l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona–, va recaptar 52.000€ per a la investigac­ió del Projecte d’Osteosarco­ma.

La que va ser miss Espanya el 1996 avui és dissenyado­ra i empresària de la seva pròpia firma de moda. Separada de Jordi Nieto, pare del seu fill Elías, ha trobat una estabilita­t sentimenta­l amb Álvaro Muñoz Escassi per la qual pocs apostaven. L’exgenet és avui l’home fort de la marca Cafés Baqué. “És cert que al principi deien que no passaríem de l’estiu, després que no arribaríem als torrons... Tendim a idealitzar l’etern com a meravellós, però el contrari està a l’ordre del dia. Som en aquest món per ser feliços i estar-hi a gust. L’Álvaro i jo estem molt bé, i que el que tenim duri un any més, o cinc, o tota la vida. Ja tinc les meves prioritats cobertes: un nen, la meva feina, independèn­cia, casa meva... Amb aquesta edat ningú no et lliga; ets amb algú mentre ets feliç”.

María José Suárez ha viscut la pandèmia com a persona i com a empresària: amb una pròspera boutique de la seva firma homònima a Sevilla i la segona acabada d’obrir al madrileny barri de Salamanca, es va decretar el confinamen­t. Col·leccions tornades, roba acumulada en 64 punts de venda i tallers... “Hem tornat, però hem perdut molt durant aquests dos anys. Estic contenta amb la iniciativa d’haver trobat la meva veta de mercat, aconseguir un nom, que el públic em conegui i li agradi... Però és cert que la part empresaria­l no és fàcil”. La seva pròxima col·lecció és una aposta forta per a primavera-estiu del 2023 i veurà la llum al SIQ de Sevilla i a la passarel·la andalusa 41 Code al novembre.

Pel que fa a Álvaro Muñoz, Suárez explica com s’entén tan bé amb ell: “Ens hem retrobat, no és que ens coneguéssi­m ara, som amics des de fa molt temps i hem estat junts en altres èpoques si tots dos no teníem parella. Però no ens vam plantejar mai una relació de debò. Fins que va arribar el moment”.

Tenen molt en comú: tots dos són sevillans, van sortir molt joves de casa i es van fer independen­ts econòmicam­ent, separats i amb fills, un grup d’amics comuns... Suárez és feliç perquè cada dia riu com la primera vegada: “No m’avorreixo amb ell. És un nen gran. No pensa res de bo! (Rialles). És molt bromista, extraverti­t, divertit, es fa notar a les reunions, és el que porta la iniciativa, l’ànima de la festa”.

Al sopar de Sallés Hotels també hi van anar Gemma Mengual, Octavi Pujades, Elsa Anka i Mireia Canalda

 ?? CristobaD vieñnc Z orkES ?? Solidària. V, edició del qu,l v, respondre , l, rec,pt,r fons crid, de S,llés contr, el càncer Hotels ,l M,s inf,ntil en col·l,T,piol,s Country bor,ció ,mb Lodge, l, VIII Pulser,s C,ndel,
CristobaD vieñnc Z orkES Solidària. V, edició del qu,l v, respondre , l, rec,pt,r fons crid, de S,llés contr, el càncer Hotels ,l M,s inf,ntil en col·l,T,piol,s Country bor,ció ,mb Lodge, l, VIII Pulser,s C,ndel,

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain