La Vanguardia (Català-1ª edició)

Cita amb la moda de bany a Gran Canària

La veterana passarel·la continua augmentant la projecció internacio­nal

- Isabel Clarós MCspClomCs

La firma canària Arcadio Domínguez va tancar ahir la 26a edició de la Gran Canària Swim Week by Moda Cálida, que dijous va inaugurar la valenciana Dolores Cortés. Han estat tres dies intensos. en què han desfilat 32 dissenyado­rs: 15 de les Canàries, vuit de la resta d’Espanya i nou d’internacio­nals, amb les col·leccions de moda de bany per al pròxim estiu.

“Aquest any hem apostat fort per la profession­alització i la internacio­nalització, sense oblidar els nostres dissenyado­rs canaris, que són l’origen d’aquesta passarel·la i amb qui fem més accions la resta de l’any. I també hem treballat per acostar Moda Cálida als ciutadans, que veuen una passarel·la de moda com una cosa elitista en comptes de veure-la com un aparador de roba i productes locals”, afirma la consellera d’Indústria, Comerç i Artesania del Cabildo de Gran Canària, Minerva Alonso.

A la passarel·la s’han vist calces petites, de cintura baixa, biquinis també minúsculs i d’altres que semblaven tops de festa i vestits de bany amb escots profunds o tapats com mallots. Predominen els teixits llisos i els estampats amb segell personal de la firma. I, pel que fa als colors, el fúcsia, el blau, el préssec, el verd, el negre i el blanc.

L’edició d’aquest any ha premiat Victoria Cimadevill­a com la millor col·lecció presentada per l’homenatge que ha fet la firma d’Oviedo a les dones flor. El premi a la col·lecció sostenible ha estat per a la canària Nuria González, pels seus dissenys inspirats en els colors i la cultura de la seva terra. I el premi al talent emergent ha estat per a Libérrimo.

Alguns dels noms destacats de l’edició d’aquest any són la model canadenca Coco Rocha, la

Coco Rocha, Marta Lozano, Teresa Andrés, Carla Barber, Marta López Álamo, Desiré Cordero i Tania Medina, entre altres famosos

convidada estrella, i les infuencers Marta Lozano, Teresa Andrés Gonzalvo i Carla Barber. A la passarel·la, la model internacio­nal de talles grans Lorena Duran (Victoria’s Secret) i les mediàtique­s Marta López Álamo (xicota de Kiko Matamoros), Desiré Cordero (Miss Espanya 2014) i Tania Medina ( La isla de las tentacione­s i Supervivie­ntes).

 ?? Masp ?? Victoria Cimadevill­a
La millor col·l cció ha  stat
la d  l’asturiana
All That She Loves
La firma catalana ha d sfilat a Gran Canària amb  l bany
Melissa
Masp Victoria Cimadevill­a La millor col·l cció ha stat la d l’asturiana All That She Loves La firma catalana ha d sfilat a Gran Canària amb l bany Melissa
 ?? Masp ?? Nuria González  r mi a la millor col·l cció sost nibl  p r a la diss nyadora
canària
Masp Nuria González r mi a la millor col·l cció sost nibl p r a la diss nyadora canària
 ?? Masp ??
Masp
 ?? Masp ??
Masp
 ?? Masp ??
Masp

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain