La Vanguardia (Català-1ª edició)

Chris Martin, assetjat per una dona que diu que és la seva esposa

- Begoña Corzo Su rez Barcelona

Chris Martin (45) ha aconseguit una ordre d’allunyamen­t contra una dona per assetjamen­t. El líder de Coldplay afirma que està convençuda que està casada amb ell i que ha intentat entrar diverses vegades a casa seva, a Los Angeles, amb el deliri que ella viu allà, malgrat que realment viu a Texas. A més, l’assetjador­a ha publicat en xarxes socials que la nòvia del cantant, Dakota Johnson (33), ha fet servir màgia negra per causarli a ella patiment físic.

La resolució judicial ordena que la dona s’ha de mantenir a almenys 30 metres de distància de

la parella, de casa seva i dels seus vehicles. El cantant va explicar a la denúncia que ha viscut “amb angoixa l’assetjamen­t continu” d’aquesta dona, amb qui no ha tingut mai cap tipus de relació profession­al o personal.

L’assetjamen­t va començar a l’abril a les xarxes socials, i ha augmentat. Martin, que comparteix la criança dels seus dos fills amb la seva exesposa, Gwyneth Paltrow, assegura que aquesta dona li ha causat “una gran por per la seva seguretat i la de les persones amb qui viu a causa dels centenars de publicacio­ns que proven la seva inestabili­tat, els seus deliris i ara les accions d’assetjamen­t”.

El cantant, que ha estat tres setmanes de repòs absolut per una infecció pulmonar, ha reprès la seva gira per l’Argentina, mentre que la filla de Melanie Griffith roda la pel·lícula Madame Web.

L’assetjamen­t patit per la parella és molt semblant al cas de David i Victoria Beckham, que van denunciar una dona per assetjarlo­s i per posar en perill la seguretat de la seva filla, Harper Seven. ●

 ?? TheImageci­rect.com / GTR ?? Chris Martin i Dakota Johnson
TheImageci­rect.com / GTR Chris Martin i Dakota Johnson

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain