La Vanguardia (Català-1ª edició)

L’ u n p e r u n

-

4

ter stegen abatut

Ha encaixat gol en tots els partits de la Champions. El Bayern li té menjada la moral. Ja són 31 gols en tota la seva carrera, entre el Borussia Mönchengla­dbach (9) i el Barça.

3

bellerín

assenyalat

No jugava la Champions des del 2017. Va pagar l’espera. Va sortir assenyalat en el 0-1 i el 0-2 trencant el fora de joc i després no molestant els rematadors, que li van guanyar les curses.

4 koundé

impotent Quart partit seguit de central. No se’l va veure tan segur com en els últims, on va posar el llistó alt. Va patir amb el físic de Choupo-Moting. El Bayern no permet distraccio­ns.

5

m. alonso intens

No és la seva posició, la de central, però té un nivell competitiu alt. Guanya duels perquè juga amb la intensitat de la Premier. Fins i tot es va atrevir a alguna aventura a l’atac.

6

balde REFORÇAT

Atrevit, físicament no només va aguantar sinó que va ser dels pocs que van superar el Bayern. En surt reforçat. L’únic però és que potser en el 0-1 Gnabry estava molt sol per fer la passada.

4

busquets MINVANT

El Bayern va pressionar a la seva zona. Va tallar una contra de Musiala i va veure la groga, la novena del curs. No jugarà a Pilsen. Seu va ser el primer xut del Barça... al 52. Als núvols.

4

kessié confús

L’ex del Milan vol més protagonis­me però se'l veu molt desubicat en el joc del Barça. Poc creatiu, intervé però no aconseguei­x ser transcende­nt. Va trepitjar poca àrea.

5

F. de jong

obstruït

No el van deixar pensar i no va poder brillar a prop de la construcci­ó. Fins al final es va mantenir en el partit amb certa rebel·lia malgrat el carrusel de canvis, però amb poca claredat.

4

dembélé CAÒTIC

El Dembélé estel·lar de diumenge va deixar pas a una versió irregular i poc encertada. Regateja dues vegades i al tercer la perd. En ple contraatac rellisca. No va acabar res.

5 pedri salvat

Va repetir el pla de l’Athletic com a fals extrem. Es va implicar, va donar molta estabilita­t i va ser precís amb la pilota. Al minut 58, Xavi li va evitar el suplici final per reservarlo.

4

lewandowsk­i inadvertit

El retrobamen­t amb els excompanys no va poder ser més frustrant. Un global de 0-5 en què gairebé no ha creat perill. Ni de falta directa. El VAR li va anul·lar un penal que va forçar a De Ligt.

RAPHINHA

3 Malenconió­s Sap que ha perdut la batalla i això li pesa. FERRAN TORRES

6 Millorat Canviat. Aporta i deixa detalls. ANSU FATI

5 Vertical Va necessitar poc per xutar. ERIC GARCIA

5 Farcit

Es va quedar fora. PABLO TORRE

SQ Refresc Va entrar per Lewandowsk­i (sic).

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain