La Vanguardia (Català-1ª edició)

Ancelotti: “El Barça serà el nostre rival fins al final de la Lliga”

- Carlos Novo Ericii

El Reial Madrid rep el Girona al Santiago Bernabeu després de la primera derrota de la temporada a Lepizig dimarts a la Lliga de Campions. La gran preocupaci­ó dels blancs és l’absència per tercer partit consecutiu de Karim Benzema. Rodrygo Goes, fins ara el suplent principal del davanter francès, va entrar a la llista però és dubte perquè divendres va patir una indisposic­ió intestinal que el va tenir tota la nit vomitant.

Sense ell, les opcions són Marco Asensio, Hazard i Mariano, tres futboliste­s que no han convençut massa Ancelotti, que sí que recupera Modric i Valverde.

L’entrenador del Reial Madrid no creu que l’eliminació del Barcelona de la Champions suposi una davallada anímica per als blaugrana. Quan li van preguntar a Ancelotti si creia que la clatellada pot passar factura al quadre blaugrana, va comentar: “No sé si els afectarà, l’eliminació. El que tinc molt clar és que serà el nostre rival per lluitar la Lliga fins al final. Hi ha moments en una temporada en què hi ha moments bons i dolents, tens baixes...”, va dir.

L’entrenador dels blancs va advertir de les dificultat­s del partit d’aquesta tarda contra el Girona: “És un rival que juga bé, té una bona disposició ofensiva perquè s’organitza bé. Crec que no és cap disbarat dir que hem de defensar bé perquè ells mouen la pilota amb sentit”, va afirmar.

Carlo Ancelotti també va descartar fitxatges per al futur mercat d’hivern: “Aquest mercat no ens interessa. Aquesta és la plantilla que seguirà fins al final de la temporada. No canviarà”.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain