La Vanguardia (Català-1ª edició)

Segon assassinat a ganivetade­s a Catalunya en menys de 48 hores

- MAykA NAvArro

Dos joves de 18 anys, tots dos de nacionalit­at marroquina, i amb antecedent­s, han mort en les últimes 48 hores a Catalunya enmig de baralles en què s’han fet servir navalles. L’última mort es va produir durant la matinada de dilluns a Salou, a l’epicentre de la zona de discoteque­s de la localitat.

Els dos assassinat­s tenen semblances. Mateix perfil de víctima, zona de lleure, altes hores de la matinada, consum de drogues, d’alcohol i joves armats que es barallen i no tenen objeccions a utilitzar les navalles.

El primer dels crims va passar dissabte a la matinada a les portes de la discoteca Brisas del Caribe, a l’avinguda Paral·lel de Barcelona. Els investigad­ors d’homicidis prosseguei­xen amb la ronda de declaracio­ns de testimonis i continuen visionant imatges de les càmeres de seguretat i reconstrui­nt les últimes hores de la vida de la víctima per provar de confirmar si la trobada amb els agressors va ser casual o es coneixien d’abans. Les imatges d’aquest crim van ser gravades per un grup de clients de la discoteca i s’hi aprecia amb crueltat que la víctima va ser envoltada per un grup d’unes sis persones i que el jove va caure com a conseqüènc­ia de la ferida d’arma blanca, i un cop a terra va ser trepitjat i robat.

Del crim de Salou no se n’han difós imatges i el grup d’homicidis de la regió policial del Camp de Tarragona treballava ahir amb les de les càmeres de seguretat i el relat dels testimonis, tot i que ja disposaven d’alguna dada que els feia sospitar que víctima i agressors es coneixien d’abans i que la baralla es podria haver produït per una operació fallida de compra i venda de droga a petita escala, un mercadeig, segons fonts al corrent del cas.

En aquest cas, va ser el recepcioni­sta de l’hotel Salou Beach qui va alertar el 112 que pràcticame­nt a les portes de l’establimen­t hi jeia un jove amb diverses ferides i que sagnava abundantme­nt. ●

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain