La Vanguardia (Català-1ª edició)

AST OLOGIA

- GIanca Herrero

Taure

20 d’abril al 20 de maig

21 de maig al 20 de juny

21 de juny al 22 de juliol 23 de juliol al 22 d’agost 23 d’agost al 22 de setembre

Escorpió

23 d’octubre al 21 de novembre o us comporteu amb impulsivit­at, sinó amb seny. Feu exercici per sentir-vos millor i feu atenció al vostre sisè sentit.

Aquest serà un dia de possible eixamplame­nt relacionat amb els vostres horitzons físics i mentals. Confieu en el que ha de venir.

És possible que avui rebeu bones notícies relacionad­es amb algun esdevenime­nt, com naixements, casaments, etcètera.

o oblideu durant tot aquest dia que la manera de relacionar-vos amb les persones de l’entorn proper podria ser mal interpreta­da.

Dia en què els aspectes més positius estaran en el pla intel·lectual de la vostra vida, en les idees i els nous projectes.

Us espera un bon dia per tancar qualsevol projecte de caràcter financer o comercial. La vostra capacitat per crear serà enorme.

El dia d’avui tendirà a ser una mica contradict­ori, ja que tindrà aspectes positius i negatius. Quedeu-vos amb els primers.

Aneu amb compte amb les aventures secretes, amb els enganys i amb les rivalitats. Penseu en el que teniu i en què us manca.

El pitjor d’aquest dia podria ser la falta d’energies, els antulls, les extravagàn­cies, els errors i la mandra; aneu amb compte.

Tindreu un dia que indica canvis favorables en l’àmbit profession­al, amb noves idees i relacions. o pareu de fer coses.

Us trobareu amb algunes dificultat­s en el camí, però això no ha d’impedir que vegeu la vida amb optimisme i confiança.

Avui podrà ser un dia meravellós o espantós... Dependrà de com manegueu les situacions i les energies de l’entorn.

blanca.herrero@astro.virtualmed­ia.es

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain