La Vanguardia (Català-1ª edició)

Li destrossen la cara a un mosso fora de servei que va mediar en una discussió

- M. N v rro Barcelona

Un mosso d’esquadra de la divisió de Trànsit està hospitalit­zat després que uns vàndals li destrosses­sin la cara i el cap a puntades de peu, cops de puny i amb un objecte punxant diumenge al matí a Castelldef­els. El policia fora de servei va intercedir en una agra discussió que estava protagonit­zant una jove amb un taxista que l’havia traslladat amb unes amigues.

Els fets van passar sobre dos quarts de vuit del matí a l’altura del número 30 del carrer Doctor Trueta. El taxista va explicar que havien pujat tres noies al cotxe: dues es van quedar a Gavà, i una tercera, a Castellefe­ls. Durant el trajecte, segons la seva versió, la jove li va començar a escopir i quan van arribar a la destinació es va negar a abonar el trajecte i va començar a trepitjar el conductor. Un mosso veí de la localitat s’hi va acostar per mediar-hi. De fet, va aconseguir arreglar la situació.

En algun moment la jove va avisar uns amics per telèfon perquè al cap de pocs minuts, quan el policia no s’havia allunyat de la zona, va ser intercepta­t per un grup de tres joves que van aparèixer en un Audi descapotab­le negre. Sense dir res van començar a picar la cara i el cap del policia, que va provar d’avisar-los diverses vegades que era un agent. No només no van aturar els cops i les puntades de peu, sinó que un dels agressors va aconseguir treure-li la credencial de mosso i robar-l’hi.

El policia estava ahir a la nit ingressat a l’hospital de Viladecans en observació. Va rebre 27 punts de sutura a la cara repartides en tres cicatrius. Té trencat l’os parietal i la paret nasal. Els Mossos van localitzar a la tarda a Gavà el vehicle en què van fugir els agressors. L’àrea d’investigac­ió criminal dels Mossos de la regió policial metropolit­ana sud s’ha fet càrrec de la investigac­ió.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain