La Vanguardia (Català-1ª edició)

La tragèdia assola Nick Carter

El líder de Backstreet Boys perd el seu germà de 34 anys

- AlEx JovER Barcelona

La fama és un somni per a molts, però per als qui els arriba de manera primerenca pot acabar sent una autèntica maledicció. El cantant i actor Aaron Carter va morir ahir a l’edat de 34 anys a la seva casa de Lancaster (Califòrnia). Segons apunten les primeres informacio­ns, l’artista i germà de Nick Carter, integrant de Backstreet Boys, va ser trobat dissabte al matí pels serveis d’emergència, ja sense vida a la banyera, després que un veí truqués a les autoritats. I malgrat que no s’ha confirmat la causa de la mort, tot apuntaria que l’artista va patir una sobredosi.

Les addiccions, els problemes mentals i els conflictes familiars han estat presents a la vida de la família del vocalista de Backstreet Boys des del seu salt a la fama.

Fa deu anys, el cantant ja va perdre una germana, Leslie Carter, per culpa d’una sobredosi. La jove, que va morir de manera tràgica als 25 anys per consum excessiu de medicament­s, patia depressió després d’intentar dedicar-se, com els seus germans, a la música i iniciar una carre

El cantant de la ‘boy band més popular dels 2000 s’ha acomiadat a les xarxes: “Avui se m’ha trencat el cor”

ra que acabaria sent un fiasco.

La tragèdia torna així a fuetejar el líder de la boy band més popular dels 2000, que els últims anys mantenia una molt mala relació amb el seu ara mort germà petit. Les baralles i els litigis judicials entre tots dos van marcar els últims anys d’Aaron Carter, que va incórrer en la indústria musical als nou anys, amb un primer àlbum que va arribar a ser disc d’or. Quatre àlbums després, alguna aparició a la pantalla, com a la sèrie juvenil Lizzie McGuire, va arribar a Broadway el 2001 per protagonit­zar produccion­s com Seussical, el musical. Tot i això, la seva vida es va truncar quan va començar a tenir problemes amb les drogues i denúncies per violència de gènere. La seva família va arribar a reconèixer que tenia por de l’artista i va acabar per

dent la custòdia del seu fill de nou mesos.

“Avui se m’ha trencat el cor. Tot i que el meu germà i jo hem tingut una relació complicada, el meu amor per ell no s’ha esvaït mai”, ha explicat Nick Carter a través de les xarxes socials en un emotiu “adeu” al seu germà petit. Al comunicat hi ha remarcat que en el cas del seu germà “l’addicció i la malaltia mental són els veritables malvats”.

 ?? NINA P%&''(% / ()( ?? El cantant Aaron Carter
NINA P%&''(% / ()( El cantant Aaron Carter

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain