La Vanguardia (Català-1ª edició)

El Betis i el Sevilla empaten en un derbi amb tres expulsions

- Carlos Ruiz RaúleCona

El derbi sevillà és passió, intensitat, tensió i també excessiva duresa. El Betis i el Sevilla van empatar (1-1) ahir al Benito Villamarín en un partit marcat per tres expulsions, Montiel als visitants i Fekir i Borja Iglesias als locals. Els verd-i-blancs es van avançar amb un gol a pròpia porta de Navas i els sevilliste­s van posar les definitive­s taules al minut 81 amb un golàs de Gudelj.

Els de Nervión arribaven tocats, per les baixes i la posició en la classifica­ció, però com sol passar al derbi tot s’iguala. Els de Pellegrini van gaudir de les dues primeres ocasions, en una falta que va acabar al pal i en una d’internada de Ruibal, però després va arribar la rèplica del Sevilla. Gudelj no va aconseguir rematar a l’àrea i Mir no va aprofitar un regal de Sabaly.

El futbol va donar pas a les polèmiques, totes mitjançant el VAR. L’àrbitre, Sánchez Martínez, es va ajudar de la tecnologia per mostrar la vermella a Montiel per una dura falta a Álex Moreno. Una situació crítica per al Sevilla al minut 38 que va empitjorar amb el gol del Betis en un refús de Gudelj que va rebotar a Navas abans de ficar-se a la xarxa. Tot semblava perdut per als de Sampaoli fins que Fekir va ser expulsat per un cop de colze al Papu Gómez. Borja Iglesias, encara a la primera part, i Álex Moreno, a la primera acció de la segona, van poder marcar el segon del Betis, però encara hi va haver un altre gir de guió amb la vermella al Panda al minut 49 per una trepitjada sobre Jordán. El Betis va resistir amb nou el setge del Sevilla fins que Gudelj es va treure un potent xut des de fora de l’àrea que es va colar per l’escaire. El serbi encara va tenir el triomf en un altre xut al travesser i en una rematada que va aclarir Bravo al 95.

?? Barc laro / EFE ?? Sánchez Martínez ensenya la targeta vermella a Fekir al derbi sevillà
Barc laro / EFE Sánchez Martínez ensenya la targeta vermella a Fekir al derbi sevillà