La Vanguardia (Català-1ª edició)

Lorenzo titlla de “nyap” la investigac­ió de la mort d’Isabel

- BARCElONA

Luis Lorenzo va declarar ahir durant més de dues hores davant la titular del jutjat d’instrucció número 9 d’Arganda del Rey que l’investiga a ell, la seva parella, Arantxa Palomino, i una cuidadora per la mort de María Isabel Suárez, de 85 anys, el juny del 2021 al domicili de la parella a Rivas Vaciamadri­d. Els investigad­ors creuen que van matar la dona per quedar-se amb els seus diners.

L’intèrpret ha afirmat que, tot i que respecta la feina de la Guàrdia Civil en general, la investigac­ió en aquest cas és “un autèntic nyap”, i ha subratllat que l’autòpsia no demostra que la dona morís enverinada. De fet, continua en espera d’un informe que va demanar el seu lletrat per confirmar que els alts nivells de cadmi i manganès que presentava podien deure’s a causes naturals.

Després de la mort de la tieta, la parella va traslladar-ne el cos a Astúries per enterrar-lo, moment en què el germà de la difunta va sospitar que la mort podria no haver estat natural i ho va de

nunciar a la Guàrdia Civil.

Lorenzo ha confirmat que ha denunciat els veïns que van assegurar que ell i la seva parella maltractav­en la morta, ja que “no és veritat”, i es mostrava “molt satisfet” amb la seva declaració.

Després de la seva detenció, el 27 de maig, l’actor es va negar a declarar davant la jutgessa i la seva parella va negar els fets que se li imputaven. La magistrada els va deixar en llibertat amb mesures cautelars. En la causa també hi ha investigad­a la cuidadora que va tenir contractad­a la parella durant els últims mesos de vida de María Isabel Suárez.

 ?? Antonio Gutiérrez / EP ?? Lorenzo i Palomino ahir
Antonio Gutiérrez / EP Lorenzo i Palomino ahir

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain