La Vanguardia (Català-1ª edició)

Chris Evans, l’home viu més sexi

La revista ‘People’ concedeix el títol del 202 22 a l’actor de 41 anys que do ona vida al Capità Amèrica

- Elena Castells Barcelona

L’actor Chris Evans, famós per encarnar durant més d’una dècada el Capità Amèrica a la gran pantalla, ha estat escollit per la revista People com l’home viu més sexi del 2022. Aquest títol s’ha convertit ja en una tradició des que la publicació dels Estats Units el va atorgar per primera vegada el 1985 a Mel Gibson. L’any passat va recaure en l’actor Paul Rudd, amic d’Evans que va donar vida a Ant-man, el més diminut dels superheroi­s de Marvel.

“Si li diguessis al Chris Evans de l’escola secundària que algun dia seria nomenat l’home viu més sexi, estaria emocionat!”, diu l’estrella de Hollywood a la revista a l’article de portada del número d’aquesta setmana. L’elecció va ser anunciada dilluns a la nit al programa nocturn d’entreviste­s de Stephen Colbert i al web de la revista.

Evans, de 41 anys, ha rebut de bon grat la seva nova condició i revela que aquesta notícia ha entusiasma­t sobretot una persona: “La meva mare serà molt feliç; ella està orgullosa de tot el que faig, però això és alguna cosa de què realment pot presumir”, afegeix amb sentit de l’humor.

A l’entrevista, l’actor nascut a Boston assegura que necessitar­à uns dies per assimilar aquest títol. “És difícil que t’entrevisti­n sobre tot això”, diu rient. “És alguna cosa així com una forma estranya de fanfarrone­ria humil”, assegura. I afegeix que ja s’està preparant per a les bromes de les quals serà objecte per part dels seus amics. “Això és una cosa per la qual, quan em faci més gran, podré mirar enrere i dir: ‘Recordo quan...’”, somriu.

Evans s’afeg geix a la llista dels hom mes més atractius del planeta, en la qual hi ha altres actors com IdrisI Elba (2018), Dway yne Johnson (2016), Ch hris Hems- worth (2014) ) o Bradley Cooper (201 11). Alguns, com Richard d Gere o George Clooney y, ho han estat en dues oca asions. Encara que la major ria són actors, també hi ha espai per a esportiste­s com m l’exfutbolis­ta David Be ckham (2015) o músics co om John Legend (2019) o Adam Levine (2013).

Durant l’e entrevista que People li fa en e una granja a Geòrgia, Ev ans parla sobre com trobar l’equilibril entre la feina i l a vida privada. “L’aspecte més agradable de la meva carrerac ara mateix és sen ntir-me prou segur com per aixecar el peu de l’accelerado­r”, afirm ma. Entre els seus pla ans de futur hi ha el matrimoni i formar una família. “Això és una cosa que vull, definitiva­ment”, afirma, però assenyala que no té intenció de compartir aspectes de la seva vida privada en públic perquè “algunes coses les vols només per a tu,, o només per a la meva família i els meeus amics”.

La vidaa amorosa de Chris Evans semmpre ha estat una incògnita. TotT i que hi ha hagut rumors caada cert temps sobre possibles relacions, no se li ha conegut maim cap parella de manera oficiial. A més, Evans no ha compaartit mai cap aspecte íntim a lees xarxes socials, on el protagonii­sta de les seves publicacio­ns és el seu gos Dodger.

L’úúltim rumor apunta que l’actor manté una relaciió amb l’actriu lusobraasi­lera Alba Baptista, dee 25 anys, coneguda per protagonit­zar la sèrrie de Netflix La monja guerrera. g Tot i que també se l’ha arribat a relacionar amb Shakira.

Des que es va anunciar la separació entre la cantant i Gerard Piqué, va sorgir el rumor que entre l’actor i la colombiana havia sorgit la flama. Tot i això, l’única evidència és que tots dos havien començat a seguir-se a Instagram.

A més del paper de Capità Amèrica que li ha donat la fama, l’actor ha protagonit­zat recentment papers a

L ightyear, el film de Pixar, o El agente invisible, produït peer Netflix. El seu primer paper al cinema va ser a la pel·lícuula The newcomers, l’any 2000, i va interpreta­r el superheroi Johnny Storm, la torxa humanna, en dues pel·lícules de

Los 4 fantástico­s el 2005 i el 2007.

Però ò, sens dubte, la fama li va arriba ar el 2011 amb el film Capitán AAmérica: el primer vengador. DDes d’aleshores, s’ha posat a la pell del superheroi en deu cintess de Marvel i va deixar el seu eescut el 2019 després de salvarr l’univers a Vengadores: endga ame.

Evaans s’ha convertit en una estreella molt rendible: tot just s’ha ffet públic que protagonit­zarà amb Dwayne Johnson una pel·lícula nadalenca de Primme Video que s’estrenarà el deseembre del 2023. Es tracta de Red R one, que s’ha començat a rodrodar a Atlanta.

 ?? AP Photo ?? Univer    rve
La fama li va arribar amb la pel·lícula ‘Capitán América: el primer vengador’
urant gairebé una d!cada va encarnar el "uper#eroi
AP Photo Univer rve La fama li va arribar amb la pel·lícula ‘Capitán América: el primer vengador’ urant gairebé una d!cada va encarnar el "uper#eroi

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain