La Vanguardia (Català-1ª edició)

El Barça presenta el seu equip més especial al Camp Nou

- %n&'s M&rt( FaIEDMANa

“Em sento molt afortunada. És un honor defensar aquest escut cada cap de setmana. Gràcies al president Laporta i al Barça per deixar-nos formar part d’aquest projecte. Tots junts som una gran família”. Paraula de la Jenny, que vestida de curt lluint el dorsal número ‘4’ va trepitjar la gespa del Camp Nou al costat de 27 futboliste­s que defensen cada cap de setmana la samarreta del Barça Genuine, l’equip format per persones amb diversitat funcional intel·lectual. Crear aquest equip va ser un dels primers objectius en l’àmbit social de la directiva de Joan Laporta. Després de guanyar un triplet en el seu primer curs, avui inicien la segona temporada amb les il·lusions renovades. “Vam encertar molt creant aquest equip”, va apuntar orgullós el president Joan Laporta. “Que en un any hagin guanyat un triplet és un èxit sense precedents. Ara comença un nou curs. I com m’agrada destacar sempre, cal creure que podem tornar a ferho”, va apuntar Laporta.

Al seu costat van assentir Sergi Roberto i Aitana Bonmatí, ambaixador­s de l’equip genuine. “El dissabte, després del nostre entrenamen­t, els vaig a veure i passem una bona estona. Crec que hem d’aprendre molt d’ells”, va apuntar Aitana. “Guanyar és important, però també gaudir del procés i dels valors que aporta l’esport”, va afegir Roberto.

El resultat de tota aquesta feina és un equip format per 27 jugadores i jugadors, un staff tècnic de 5 persones, totes amb àmplia experiènci­a en la gestió d’equips de persones amb diversitat funcional. La Fundació LaLiga es va posar en marxa la temporada 20172018.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain