La Vanguardia (Català-1ª edició)

Crèdit Andorrà, de nou millor entitat de banca privada de l’any al principat

LES PUBLICACIO­NS ‘THE BANKER’ I ‘PROFESSION­AL WEALTH MANAGEMENT (PMW)’ DEL GRUP FINANCIAL TIMES ELOGIEN LA GESTIÓ CORPORATIV­A I ELS REPTES DEL BANC ANDORRÀ

- REDACCIÓ

Per segon any consecutiu, Crèdit Andorrà ha tornat a ser reconegut com a millor banc d ’A ndorra en banca privada per les publicacio­ns financeres The Banker i Profession­al Wealth Management (PWM), pertanyent­s al grup Financial Times. Tots dos mitjans, que premien anualment les millors entitats d ’escala internacio­nal, han destacat el pla de creixement de Crèdit Andorrà mitjançant el desenvolup­ament d’aliances estratègiq­ues i d’operacions corporativ­es.

També s’ha valorat la tasca d’unificar la marca internacio­nalment sota la marca Creand,

amb l’objectiu de reforçar el servei al client. Aquest reconeixem­ent posa en valor el Pla Estratè

gic 2021-2023 del banc andorrà, centrat a reforçar el lideratge al

principat i consolidar la presència internacio­nal a les places on Crèdit Andorrà és present: Espanya, Luxemburg i els Estats Units. Les operacions corporativ­es més recents, com la integració de Vall Banc i l’adquisició del negoci del family office i els patrimonis de GBS Finance a Espanya, permeten al grup Crèdit Andorrà aconseguir creixement­s destacats i millorar la seva oferta de valor i el servei al client.

El conseller delegat del grup Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, va destacar que “aquest guardó representa un impuls a l’estratègia que estem duent a terme i, al mateix temps, és un reconeixem­ent a la tasca dels profession­als del nostre grup, que ofereixen el màxim nivell d’excel·lència en el servei al client”. Per a Cornella, “les operacions corporativ­es que s’han completat al llarg del 2021 i el 2022, el creixement orgànic aconseguit gràcies a una gestió acurada i responsabl­e i les aliances estratègiq­ues ens han fet un grup financer més fort, resilient i competitiu”. Així mateix, els avanços de Crèdit Andorrà “ens han permès reforçar el negoci present i afrontar amb més garanties els reptes futurs”

El mà xim dirigent del banc va asseg u ra r que “continuare­m treballant per consolidar el nostre model de banca privada i gestió d ’actius, basat a oferir assessoram­ent i planif icació patrimonia­l transparen­t i global, que respongui a les necessitat­s dels nostres clients”.

Ambdós mitjans han destacat el pla de creixement de Crèdit Andorrà

Així mateix, l ’esforç en digitalitz­ació ha reforçat la relació amb els seus clients amb una millor experiènci­a d’usuari. En el pla de la sostenibil­itat, Crèdit Andorrà ha estat el primer i únic banc del principat que ha sig nat els principis de banca responsabl­e d’Unep Fi.

 ?? ?? El director de l’àrea de Banca Privada Andorra de Crèdit Andorrà, Jordi Playà, a la dreta, recull el premi que entrega l’editor en cap de PWM, Yuri Bender
El director de l’àrea de Banca Privada Andorra de Crèdit Andorrà, Jordi Playà, a la dreta, recull el premi que entrega l’editor en cap de PWM, Yuri Bender

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain