La Vanguardia (Català-1ª edició)

Els Mossos busquen el germà d’un home assassinat a Santa Oliva

- steve iralt Tarragoua

Els Mossos d’Esquadra investigue­n l’assassinat d’un home de 40 anys ahir a la matinada a casa seva, a Santa Oliva (Baix Penedès). Va ser un cunyat de la víctima qui va trucar als Mossos d’Esquadra, cap a dos quarts de sis del matí, explicant que a l’habitatge hi havia una persona greument ferida. Tots dos havien quedat per treballar junts i el cunyat es va trobar la víctima ja moribunda.

A la seva arribada, els agents van trobar l’home molt mal ferit. Els efectius del Sistema d’Emergèncie­s Mèdiques (SEM) desplaçats fins a la casa únicament van poder certificar “la mort violenta” de la víctima, segons van confirmar ahir els Mossos d’Esquadra en un comunicat. El cos de la víctima presentava signes evidents de violència, produïts per una arma blanca. Una –o més d'una– ganivetada, segons els primers indicis, va acabar sent letal. L’autòpsia certificar­à les causes de la mort.

La dvisió d’investigac­ió criminal dels Mossos d’Esquadra ha obert una investigac­ió per intentar aclarir el crim. La investigac­ió ha començat ara per ara a l’entorn familiar de la víctima. El mort vivia a la mateixa casa amb un germà i la dona d’aquest. L’habitatge està ubicat al terme municipal de Santa Oliva, en una zona apartada, fora del nucli urbà, al camí del Cementiri. La víctima treballava cultivant la terra, com a agricultor.

Els Mossos van activar ahir un dispositiu per localitzar un germà de la víctima per la seva presumpta relació amb el cas, segons va avançar Diari de Tarragona. No es tracta del germà amb qui convivia el mort. Tots dos mantenien, pel que sembla, una molt mala relació, amb constants disputes a crits cada vegada que el germà apareixia per la casa.

La policia científica dels Mossos d’Esquadra va inspeccion­ar durant tot el matí d’ahir la casa on es va cometre presumptam­ent l’assassinat per recollir proves.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain