La Vanguardia (Català-1ª edició)

Famosos el dia d’Acció de Gràcies

Els artistes ho han celebrat amb reunions familiars i solidàries o de vacances

- Is bel l rós Barcelona

Instagram s’ha omplert de galls dindis, cuines i taules plenes de menjar, reunions familiars, actes solidaris i felicitaci­ons. Dijous els Estats Units van celebrar el dia d’Acció de Gràcies ( Thanksgivi­ng day), una efemèride que pels nord-americans és gairebé tan important o més que Nadal.

A Nova York se celebra una impression­ant desfilada de carrosses a la Cinquena Avinguda, en què aquest any han participat, entre altres famosos, Mariah Carey (acompanyad­a dels seus dos fills), Sarah Hyland i Adam Devine. I, com a públic, Glòria Estefan, que estava mirant la desfilada amb la seva família, i que ella mateixa n’ha deixat constància a les xarxes.

Eva Longoria va publicar a

Instagram una foto fent el menjar per al sopar familiar.

Kris Jenner només ha compartit el d’Acció de Gràcies amb les seves dues filles petites, la Kendall i la Kylie, si tenim en compte les imatges que s’han publicat. Després del sopar totes tres van fer broma en una sala mentre a la televisió s’emetia un partit de futbol americà. De Kim Kardashian, se’n sap que va compartir un sopar que va batejar com a Friendsgiv­ing amb joves empresonat­s al campament Kilpatrick, on molts estan fent estudis universita­ris. “La meva part preferia del sopar va ser fer voltes per la taula i escoltar quins són els seus somnis i aspiracion­s”, escrivia l’empresària a Instagram.

Altres famosos han optat per estampes familiars per felicitar el dia d’Acció de Gràcies, com ara

Cat McDonnel, la dona de Pau Gasol, que ha publicat una foto en blanc i negre de la parella amb la seva filla, Elisabet Gianna. “molt agraïda, perquè la família creix”, i ben aviat naixerà el seu segon fill, un nen. La família que creix gairebé cada any és la dels Baldwin. L’Alec i la Hilaria, que han compartit una imatge amb els seus set fills: la Carmen (9) amb la Ilaria Catalina Irena (2 mesos), el Rafael (7), el Leonardo (6), el Romeo (4), l’Eduardo (2) i la Lucía (18 mesos).

Altres de famosos han optat per sortir de casa, com ara Michael Douglas i Catherine ZetaJones, que se n’han anat de vacances amb els seus fills a Cambodja; i Sofía Vergara, que ha preferit gaudir amb la família del seu marit, Joe Mangianell­o, d’uns dies al parc d’atraccions Universal Studios, de Florida.

 ?? ?? Eva Longoria Fent el sopar d’Acció de Gràcies
Kim Kardashian Sopant amb uns presos
Els Baldwin L’Alec i la Hilaria amb els seus set fills
Sofía Vergara Amb Joe Mangianell­o en un parc d’atraccions
Eva Longoria Fent el sopar d’Acció de Gràcies Kim Kardashian Sopant amb uns presos Els Baldwin L’Alec i la Hilaria amb els seus set fills Sofía Vergara Amb Joe Mangianell­o en un parc d’atraccions
 ?? I'stagram ?? De vacances. Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas amb els seus fills
I'stagram De vacances. Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas amb els seus fills
 ?? I'stagram ??
I'stagram
 ?? I'stagram ??
I'stagram
 ?? I'stagram ??
I'stagram
 ?? I'stagram ??
I'stagram

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain