La Vanguardia (Català-1ª edició)

Joana Sanz ha esborrat d’Instagram les fotos amb Dani Alves, el seu marit

- Re ! Barcelona

Des que es va fer pública la presumpta agressió sexual de Dani Alves, la seva dona, Joana Sanz, li va donar tot el suport. Però sembla que la model ha començat a tenir dubtes amb cada nou detall revelat que acompanya la versió de la víctima. N’és una prova el fet que ahir Sanz va esborrar del seu perfil d’Instagram totes les fotos en què apareix amb el futbolista, amb qui es va casar el juliol del 2017 a Formentera.

En un primer moment Joana Sanz va gravar un vídeo en què defensava Alves: “He vist moltes vegades com hi ha dones que s’acosten al reservat, agosarades, a intentar alguna cosa amb el meu marit davant meu. Si ja ho fan en presència meva, no em vull ni imaginar com ho arriben a fer quan no hi soc”. Després en un altre vídeo es va limitar a agrair els missatges de suport –“Em reconforte­n molt”–, sense esmentar ni Alves ni la seva situació. I una setmana després que el futbolista ingressés a la presó, la model ha esborrat del seu compte d’Instagram totes les instantàni­es en què apareixia amb ell.

Només n’hi ha deixat quatre, tres que són de col·laboracion­s pagades i una on es veu el futbolista amb un gosset a coll.

Sembla que esborrant les imatges Joana Sanz deixa clara la seva posició i es desvincula del seu marit després de les acusacions de violació, però en alguns mitjans també s’assenyalav­a que la model canària potser ha tret les fotos per evitar els continus atacs que està rebent. No s’ha d’oblidar que fa pocs dies va perdre la seva mare a causa d’un càncer d’úter.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain