La Vanguardia (Català-1ª edició)

Molt thriller, de Marbella a Mallorca passant per Nova York

- F s P ig

El maig arriba amb noves temporades de sèries que han aconseguit interessar a l’audiència. Són els casos de Blue lights (Movistar Plus+), Hacks (HBO Max), Entrevista con el vampiro ( AMC+), Outer range ( Prime Video) i Los Bridgerton (Netflix). També destaca la tornada a Disney+ d’un vell conegut, Doctor Who, que més de sis dècades després de la seva estrena veurà com Ncuti Gatwa es converteix en el quinzè doctor.

Marbella Movistar

Plus+ (dia 2)

Dani de la Torre i Alberto Marini ( La unidad i La unidad Kabul) repeteixen com a responsabl­es creatius d’aquesta nova sèrie que s’acosta a una intricada xarxa de bandes criminals que operen a la Costa del Sol. Hugo Silva interpreta en Cèsar, un ambiciós i seductor advocat que està disposat a retorçar la llei i saltar-se qualsevol codi ètic o moral per aconseguir els seus objectius i convertir-se en l’advocat més cotitzat de Marbella. Però un fet inesperat el posa a ull de l’huracà i qui necessita un advocat que el salvi serà precisamen­t ell.

Ramy Filmin

(7)

La plataforma recupera aquesta comèdia dramàtica estrenada el 2019 en què el creador i protagonis­ta va ser Ramy Youssef ( Pobres criaturas). La sèrie retrata amb sentit de l’humor la comunitat musulmana dels Estats Units. El seu protagonis­ta és un nord-americà musulmà de primera generació que s’embarca en un viatge espiritual des de la seva Nova Jersey natal per explorar els desafiamen­ts d’estar a mig camí entre la comunitat egípcia que pensa que la vida és una prova moral i la generació millennial que pensa que la vida no té conseqüènc­ies.

Mater a o cura Apple

TV+ (8)

Adaptació de l’obra de Blake Crouchy, aclamada com una de les millors novel·les de ciència-ficció de la dècada. Jason Dessen (Joel Edgerton) és un físic, professor i home de família que una nit, mentre torna a casa pels carrers de Chicago, és transporta­t a una versió alternativ­a de la seva vida. La sorpresa es torna en malson quan intenta tornar a la seva realitat, enmig de l’al·lucinant paisatge de les vides que podria haver viscut. En aquest laberint de realitats, s’embarca en un viatge per tornar amb la seva família i salvar-los de l’enemic més aterridor que es pugui imaginar: ell mateix.

Disney+ (10) Primera sèrie de Clara Roquet després de la seva òpera prima Libertad, guanyadora de dos Goya. Elena Anaya, Belén Cuesta, Irene Escolar, Marta Etura, Itziar Atienza i Ana Rayo protagonit­zen aquest thriller femení que reflexiona sobre el pes de la culpa i com evoluciona l’amistat d’unes amigues amb el pas dels anys. La trama segueix un grup de dones que veuen com la seva vida és sacsejada sobtadamen­t per l’aparició de les restes mortals d’una de les companyes d’institut, desaparegu­da durant el viatge de fi de curs a Mallorca vint-i-cinc anys abans.

11) Minisèrie protagonit­zada per Vicky McClure ( Line of duty, Trigger point), que va ser nominada a un premi Bafta pel paper. L’actriu interpreta una mare que és contactada pel programa de Justícia Restaurati­va per reunir-se amb l’home empresonat per l’assassinat de la seva filla. Però a mesura que la connexió entre ells avança, ella comença a sospitar que algú més podria haver comès el crim i que han tornat a atemptar contra una jove vulnerable.

Movistar Plus+ (21)

Ficció basada en fets reals sobre l’escàndol de l’Oficina de Correus britànica, que va condemnar injustamen­t centenars de ciutadans honrats i va marcar la seva vida personal de manera irreversib­le. Protagonit­zada per Toby Jones, que interpreta Alan Bates, un ciutadà anglès que

A dalt, Benedict Cumberbatc­h a ‘Eric'; a l'esquerra, Hugo Silva a ‘Marbella', i a sota, Elena Anaya i Nansi Nsue a ‘Las largas sombras' regenta juntament amb la dona, la Suzanne, una oficina local de Correus; la seva vida canvia dràsticame­nt quan el forcen per llei a tancar i l’acusen de frau, robatori i falsedat comptable. El motiu real: un error tècnic en el software de comptabili­tat.

(30)

Benedict Cumberbatc­h protagonit­za aquest thriller ambientat a Nova York durant els vuitanta que segueix en Vincent, un pare desesperat per trobar el seu fill de nou anys, desaparegu­t de camí a l’escola. En Vincent és el creador d’un popular programa infantil de televisió, però la desaparici­ó del seu fill Edgar el fa perdre el control. Consumit per l’automenysp­reu i la culpa, s’aferra als dibuixos que l’Edgar va fer de l’Eric, un titella d’un monstre blau, convençut que, si aconseguei­x portar el personatge a la televisió, el seu nen tornarà a casa. ●

La larga ombra

W thout n: L bre de culpa AXN Now (

Mr. Bate contra Correo

Er c Netflix

 ?? ?? E	trene
E trene
 ?? NETFLIX / MOVISTAR PLUS+ / DISNEY+ ??
NETFLIX / MOVISTAR PLUS+ / DISNEY+
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain