La Vanguardia (Català-1ª edició)

Un Barça fora de combat cedeix contra l’Unicaja

El Manresa, encara sense playoffs

- Luis Buxeres

Jornada de difícil digestió per a un Barça que continua apagat i trist dos dies després d’acomiadar-se de l’Eurolliga contra l’Olympiacos, una ferida que trigarà molt a cicatritza­r. En plena depressió, l’equip de Grimau no va ser capaç de recobrar els ànims i també va cedir contra l’Unicaja, que va assaltar el Palau per confirmar la seva extraordin­ària temporada. Els blaugrana batallen per la tercera plaça, i els andalusos, per la primera. Aquesta és la trista realitat d’aquest Barça.

Ningú no va gosar retreure res, ni als jugadors ni a la banqueta ni a la llotja en un Palau que va presentar més de mitja entrada i va intentar, en la mesura que es podia, tendir la mà al seu equip per ajudar-lo a aixecar-se. No ho va aconseguir.

La primera jugada del partit va ser un triple blaugrana, però d’aquells que fins i tot fan mal. Jabari Paker se l’inventava amb un defensor a sobre, fent impossible no recordar el seu 0/7 contra l’Olympiacos. També Brizuela, inèdit dimecres, era titular i anotava 8 punts en un no-res. Més sang.

El Barça havia començat fort, marcant les primeres diferèncie­s (19-6), però un Unicaja en ratxa, tot just campió de la Champions, va anar igualant les forces de mi

Barça: Satoransky (4), Brizuela (14), Kalinic (5), Parker (22), Vesely (9); Da Silva (2), Ricky Rubio (13), Willy Hernangóme­z (9), Laprovitto­la (2), Abrines (3), Jokubaitis (8) i Parra (0). Unicaja: Carter (16), Djedovic (2), Osetkowski (9), Ejim (4), Sima (2); Kalinoski (12), Taylor (11), Barreiro (2), Lima (6), Thomas (9), Kravish (10) i Perry (9).

ca en mica. Brollava molta energia del bàndol andalús, al contrari del blaugrana, on no faltaven les ganes però sí l’encert i l’ànim.

Abans del descans, Barreiro

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain